Play ponuda

MOŽE LI JEZIVIJE? / Zaštitar u klinici ustvrdio da se susreo s duhom pokojne pacijentice, kruži i snimka

Gospođa je zaštiratu navodno kazala da je u sobi 915 zaboravila neke osobne stvari

16.11.2022.
9:10
Play ponuda

Iz Argentine nam stiže totalno luda priča, a obradovat će sve koji se interesiraju za paranormalne fenomene. Naime, neimenovani zaštitar navodno se neku noć susreo s duhom pokojne pacijentice, a bizaran trenutak zabilježile su i nadzorne kamere.

Snimku su prenijeli i brojni tamošnji mediji, a na zapisu vidimo tog noćnog čuvara kako ustaje i prilazi ulazu nakon što su se automatska vrata naizgled sama od sebe otvorila.

Prema njegovim tvrdnjama, u privatnu kliniku imena Finochietto u tom je trenutku ušla starica koju je on uredno upisao u registar gostiju, ali i koju je potom upitao želi li sjesti u kolica budući da mu je djelovala iscrpljeno i umorno.

Dotičnu gospođu mi na snimci ne možemo vidjeti, ali čuvar je izjavio da se doista ukazala ispred njegovih očiju i tome dodao kako mu je kazala da mora otići do sobe 915 na devetom katu jer je zaboravila neke osobne stvari.

Nakon što ju je pustio, ali i potom primijetio da se ne vraća, zaštitar je upitao djelatnike klinike je li gospođu netko vidio i gdje se sada nalazi.

U tom trenutku ga je dočekao šokantan odgovor, da se ime i prezime upisane gospođe podudara s osobom koja je preminula u toj klinici dan ranije. Da, pogodili ste, na devetom katu.

Play ponuda

Priča je u međuvremenu postala viralna, a nakon što su kliniku stali nazivati novinari iz brojnih država, od Paname do Sjedinjenih Američkih Država, ispred bolnice je istupio liječnik Guglielmo Capuia.

On je, pak, opovrgnuo navode da je gospođa takvog imena i prezimena ikad bila zavedena u bolnički registar, kazao da su se automatska vrata otvorila sama od sebe 28 puta u desetak sati jer su pokvarena, te priznao da ne vjeruje u duhove i slične priče.

Portal Infobae pokušao je doći i do zaštitara, čuti njegovu stranu priče, međutim njegova tvrtka (Securitas) odlučila je zaštititi njegov identitet i priopćila da je upućen na psihijatrijsko vještačenja.

Šala? Psihički poremećaj? Duhovi? Birajte.

Play ponuda