Play ponuda

'DADILJE NAM BJEŽE ZBOG DUHOVA' / Nude 35.000 kn na mjesec i smještaj u vili, ali nitko ne izdrži dugo...

Image
Foto: Screenshot/Youtube.com

Iako nude smještaj u luksuznoj vili, i godišnbju plaću od 50.000 funti, pet dadilja im je pobjeglo u manje od godinu dana.

25.6.2017.
8:00
Screenshot/Youtube.com
Play ponuda

Par u okrugu Scottish Borders već dugo traži dadilju, i spreman je platiti daleko iznad uobičajene plaće. Kandidatkinja će četiri tjedna odmora, imati svoju sobu s vlastitom kupaonicom te kuhinjom u "dražesnoj, prostranoj povijesnoj kući u tihom predjelu sa spektakularnim pogledom". Trebala bi se brinuti dvoje djece stare dvije i pet godina, te bi često ostajala sama s njima jer ( do četiri noći u tjednu) rodilji često poslovno putuju. I da, mora biti "spremna na paranormalne pojave".

"Pet dadilja je dalo otkaz prošle godine, i svaka je kao razlog navela paranormalne incidente, uključujući čudne zvukove, razbijeno staklo i namještaj koji se pomiče" navodi se u njihovom oglasu, prenosi BBC.

Par piše kako oni žive u kući 10 godina i nikada nisu imali sličnih iskustava, iako dodaju kako su ih upozorili da je kuća opsjednuta kada su ju kupovali.

"Mi nismo imali takvih iskustava jer su se svi odvijali kada nismo bili kući, ali smo spremni platiti više, a želimo biti iskreni. Važno nam je pronaći dadilju za dulje vrijeme, pa ako ste zainteresirani za ovaj plemeniti i uzbudljiv posao, svakako nam se javite" zaključuju u oglasu, u kojem nude plaću od više od 423 tisuće kn na godinu.

Richard Conway, osnivač Childcare.co.uk, stranice na kojoj je oglas obljavljen, kaže da su bili šokirani kada su ga pročitali. "Bili smo skeptični, ali nakon što smo razgovarali s obitelji i prošlim zaposlenicima, shvatili smo da je stvaran i da zaista nude radno mjesto dadilje" ističe.

Play ponuda
Play ponuda