ISTUPIO I ODVJETNIK / Cure nove senzacionalne tvrdnje: 'Srušeni NLO-i kojih se dočepala američka vojska iskrivljavaju prostor i vrijeme'

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

'Fizičari su postavili teoriju da bi pogon napredne letjelice teoretski mogao uključivati upravo savijanje prostora i vremena oko sebe kako bi se poništio učinke gravitacije', prepričao je odvjetnik Daniel Sheehan

12.6.2023.
9:04
Shutterstock/Ilustracija
Play logo

Srušeni NLO, letjelica koju je američka vojska pronašla, iskrivljavao je prostor i vrijeme. Izjavio je to Daniel Sheehan, odvjetnik koji upravo pomaže pri težnji da se nekolicinu zviždača, uglavnom američkih obavještajaca, napokon izvede ispred Kongresa.

Sheehan je u razgovoru za Daily Mail kazao da mu je tu zapanjujuću priču ispričao upravo jedan od "insajdera" koji je navodno sudjelovao u tajnom programu izvlačenja srušene letjelice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U letjelicu su poslali jednog od svojih ljudi da je prouči iznutra. Kada je u nju ušao, čovjek je ostao zaprepašten činjenicom da je iznutra bila velika poput nogometnog stadiona! Izvana je ta letjelica imala samo devet metara u promjeru.

Image
PRENOSIMO VIDEO /

Vegaški policajac snimio pad NLO-a? Uzbuđeni građani tvrde da su njihovim posjedima šetali izvanzemaljci!

Image
PRENOSIMO VIDEO /

Vegaški policajac snimio pad NLO-a? Uzbuđeni građani tvrde da su njihovim posjedima šetali izvanzemaljci!

Boravak unutra počeo je izazivati mučninu, ali i osjećaj dezorijentiranosti", prepričao je Sheehan što je čuo i nastavio: "'Oteturao je prema izlazu nakon što je unutra proveo nekoliko minuta i shvatio da su vani prošla već četiri sata otkako je ušao u letjelicu", rekao je.

"Letjelica je naprosto iskrivljavala vrijeme i prostor, a fizičari su postavili teoriju da bi pogon napredne letjelice teoretski mogao uključivati upravo savijanje prostora i vremena oko sebe kako bi se poništio učinke gravitacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sheehan nije htio o detaljima te je novinaru Daily Maila uskratio podatke o tome gdje je i kada navodni NLO pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, David Grusch, bivši američki obavještajni dužnosnik, čovjek koji je radio i na analizama neobjašnjivih anomalnih fenomena (UAP) unutar američke agencije Ministarstva obrane, neki dan je ispred istraživačkoga novinara Rossa Coultharta bez imalo zadrške rekao da čovječanstvo zna za postojanje drugih bića te da je u posjedu nekoliko letjelica nepoznatog podrijetla.

"Vlada i njezini saveznici već desetljećima izvlače objekte egzotičnog podrijetla (neljudska inteligencija, bilo izvanzemaljskog ili nekog drugog nepoznatog podrijetla). I to od fragmenata do potpuno netaknutih vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Analizama je utvrđeno da su pronađeni objekti "egzotičnog podrijetla", i to na temelju morfologije vozila, jedinstvenog atomskog rasporeda i radioloških potpisa, rekao je Grucsh.

"Da, posjedujemo svemirske letjelice drugih vrsta koje su sletjele na Zemlju ili se na nju srušile", još je jedanput nedvosmisleno ponovio ispred Coultharta i naglasio da je u pitanju veći broj letjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Grusch je u nastavku ipak priznao da sve te letjelice nije vidio vlastitima očima, pa kazao da je informacije o njima dobio od ostalih kolega obavještajaca koji su imali takve prigode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dužnosnici vojne obavještajne službe koji su izrazili podršku Gruschu naglasili su da se izložio značajnom riziku ako laže budući da su sve njegove tvrdnje podnesene Ministarstvu obrane i Glavnim inspektorima obavještajne zajednice podložne kaznama za krivokletstvo.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo