Sabor spojio blagdane – 100 godina ne rade!

Prema zadnjim informacijama, Sabor je odlučio da spoji blagdanske praznike. Informacije govore da se radi o spajanju od Božića ove godine do Božića 2113. godine, što znači da bi naši saborski zastupnici bili slobodni ravno 100 godina.

Danas smo uspjeli dobiti izjavu jednog od saborskih zastupnika, netom nakon što ga je viličar dovezao u saborsku dvoranu te se uz pomoć kamionske dizalice smjestio u fotelju:

– Pauza od 100 godina mi se čini apsolutno razumljiva. Pa aj ti sad meni reci je l’ se ne isplati 100 godina biti slobodan a plaća ide? Dajte ljudi, nemojte pričati da to ne valja kad ja znam da valja.

Isto tako, na sjednici Sabora na kojoj su izglasali 100 godišnju pauzu, došlo je do teških fizičkih ozljeda. Naime, tijekom glasanja, njih preko 90 nije moglo dići ruku u zrak a jedan od zastupnika je sve skupa objasnio s:

– Pa kako da dignem ruku kad mi je ruka teška oko 94 kile!? Predsjednik Sabora pita da ‘ko je ZA, ja bi diga ruku al ne mogu… i onda, onda sam pozvao saborske stražare da mi je dignu u zrak i digli je oni al je nisu mogli držati u zraku dovoljno dugo, ispala im i onda kako je ruka padala tako je pala po stražaru… i eto… slomio sam čovjeku vilicu, bedrenu kost, sva rebra i podlakticu… al živ je, izvući će se. Dok se mi vratimo za 100 godina, bit će on ka nov!

Povratak na Net.hr