Sodoma i Gomora

ZODIJAK NOVOGODIŠNJE NOĆI: Tko se uništava u alkoholu, tko u hrani, a tko u nečem što ne bi smio

Neki vole novogodišnju buku i gužvu, drugi intimnu kućnu zabavu; jedni vole alkohol, drugi dobru hranu, a treći…

Generalno govoreći, vodeni znakovi skloni su (pretjerivanju u) alkoholu, zemljani se uništavaju u hranu, vatrenima su dragi stimulansi, a zračnima su draži “duhovni” narkotici ( tj, uništavaju se u marihuani, gljivama, tripovima…) . No ipak svaki znak ima svoj idealni aranžman za doček Nove godine.

PIJANI ZODIJAK: Koji znak će vam plakati na ramenu, a koji ribati zrcalo

OVISNOSTI PO ZODIJAKU: Lav se zakači na šoping, Strijelac na kocku, a za Škorpiona već znate…

Ovan

Ovnovi kod Nove godine vole ideju novih početaka.  Iako nisu tip osobe koji prave popis ciljeva, ipak će podsvjesno smišljati razne planove.

Ovan će se srediti, pozavršavati sve obaveze i u slijedeću godinu uploviti bez briga. Zapamtit će i uspjehe i neuspjehe iz ove godine, pa će sljedeće pametnije odlučivati. Gdje god da ide na doček, dobar provod uz Ovna je zajamčen. U dobrom raspoloženju veselit će se najboljem partiju u gradu, koju će često i sami organizirati

Na njima luduju dok ne padnu s nogu. U prijevodu odvalit će se najvjerojatnije od piva, trave ili kombinacije.

Bik

Pripadnici ovog znaka teže za time da doček Nove godine provedu u zagrljaju sa svojom ljubavi. Na sam početak nove godine ne gledaju kao na nešto spektakularno, već samo kao potrebu za pisanjem novog datuma.

Bik će, ako je u mogućnosti, prirediti sebi prvo neku večeru ili će u sklopu dočeka biti večera, pa glazba. Bitno je da se uživa.

Mogu otići i na neku proslavu na otvorenom, party ili ostati kod kuće – njima je svejedno dok god ima fine hrane i pića. Samci će da iskoristiti prilliku za upoznavanje novih ljudi, po mogućnosti nekog s kim će odmah da osjetiti kemiju kako bi u ponoć mogao da pasti i prvi poljubac. Ipak ta kemija koju će osjetiti uglavnom je etanol, THC i druge supstance, pa je možda bolje da se drže jednog pića kako se ne bi budili pored nekog zbog kog će žaliti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su najveći komunikatori cijelog Zodijaka, a za sam doček najveći problem će im predstavlja koju od brojnih opcija odabrati. Nije isključeno da će cijelu večer provesti odlazeći s jednog mjesta na drugo, kako ne bi ništa propustili – i uvijek će se dobro provesti.

Općenito, oni vole planirati i donositi odluke za početak nove godine, ali problem je što ih se kratko drže – brzo ih zaokupe druge stvari. Znači, od svih opcija najverovatnije će se sami nabiti na gajbu i sve sami popiti. Mi savetujemo zdrav život. Ili, da budemo jasniji, ostavite gljive ( zanimljive sličice i slične stvari) na miru.

Rak

Tipični pripadnik ovog znaka na Novu godinu gleda oprezno i pomalo nostalgično, jer nitko ne zna hoće li biti gore ili bolje nego prije. Oni obično podvuku sve što se dogodilo u prošloj, sačuvaju lijepe uspomene i filozofski se pitaju što im budućnost nosi. Za njih proslave obično uključuju boravak u krugu bliskih ljudi – obitelji i prijatelja. Uvijek se radije odlučuju za zabavu kod kuće nego masovne proslave ili plaćanje nečeg organiziranog.

Kritično je kada krenu planirati vlastiti party, jer krenu već negdje krajem studenog sređivati kuću, a za staru godinu se slome, tako da do kasnijeg podneva zovu prijatelje telefonom i plaču im na slušalicu. Načelno, plaše se droga, tako da nema brige, ali ako ih uhvati depresija (koja kod ovog znaka dolazi i odlazi kao ljetni pljusak), postoji rizik da se izbezume od alkohola.

Lav

Pripadnici ovog znaka obožavaju gužvu i uzbuđenje u vezi sa proslavom Nove godine. Vole se okružiti ljudima koje vole i što je još važnije, koji vole njih, pa se u druženjima pune pozitivnom energijom. Ne gledaju na početak godine kao na nešto značajno u njihovom životu u smislu novih planova jer oni uvijek imaju neki plan u glavi. Doček će provesti u veselom raspoloženju, a gdje god da su bit će glavni zabavljači. Kartonska kutija, kutija čavala i 350 petardi su nešto čega biste trebali da se klonite.

Djevica

Pripadnici ovog znaka vole sve isplanirati do detalja, od svojih novogodišnjih odluka, zaokreta u odnosima i ciljevima, kao i samu proslavu Nove godine. Ne vole čekati poslednji dan kako bi odlučili gdje će slaviti nego će pomno razmotriti sve opcije i odabrati najbolju. Najčešće će sami da budu domaćini slavlja, koje će naravno biti besprijekorno. Opustit će se tek oko ponoći, poslije koje čaše šampanjca ili pića po izboru. Pazite se ekstaze. I pritom ne mislimo na orgazme.

Vaga

Pripadnici ovog znaka do zadnjeg trenutka neće moći odlučiti se gdje će slaviti, a prevagnut će opcija sa najboljom hranom, a poslije ponoći većina Vaga će pokupiti na neku ludu zabavu gdje se napokon mogu potpuno opustiti. Oni vole drugačije zabave, a najveći dojam će ostaviti nova iskustva – bilo da je riječ o novim ljudima, ambijentu… Ali i nekim supstanca. Nemojte eksperimentirati… Novogodišnje odluke baš i ne donose, a ako to čine najčešće se koncentriraju na posao.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka za sam doček uvijek imaju neki ludi plan u rukavu, njih neće da zadovolji ono što mogu doživjeti svaki vikend ako požele. Slobodnima će misao vodilja biti osvajanje, a zauzeti će da se odluče s društvom za neku aktivnost, pa makar to bilo kupovina najboljeg vatrometa u gradu i postavljanja na obližnju livadu – oni vole da večer ima cilj. Iskusni su alkoholu pa se uglavnom ne trijezne još od božića . Problem je u tome što to vješto skrivaju, pa je skoro nemoguće procijeniti u kojem trenutku su na čemu. Uglavnom preporučujemo da i nešto pojedete uz svu tu rakiju…

Strijelac

Pripadnici ovog znaka dijele se u dve grupe – prvi u potpunosti ignoriraju doček i ponašaju se kao da je to bilo koji drugi dan ili izlazak, dok drugi Novu godinu koriste kao priliku za novi doživljaj – a obično se radi o putovanju. U svakom slučaju, zabava za njih podrazumijeva ples, piće, vatromet i dobro društvo. Novogodišnje odluke ne donose, to smatraju glupošću. Sve im je glupo dok se ne nagutaju antidepresiva. Od toga im se lice zacrveni i oni se raspadnu od emocija. Tada svi oko njih sa čudo gledaju i dive se; “odakle u ovoj osobi ovoliko sreće, ljubavi i pameti?”

Jarac

Pripadnici ovog znaka uvijek imaju velika očekivanja od svega, pa tako i od novogodišnjih proslava. Bilo da je riječ o kućnoj zabavi, organiziranoj proslavi ili putovanju, oni žele da to bude nešto za pamćenje. Poput Djevica, vole da je sve unaprijed isplanirano – ukusno i elegantno. Što se tiče novogodišnjih odluka, tu su pravi majstori, jer nitko nema potrebu toliko analizirati prethodne događaje i planirati budućnost poput njih. Na samoj proslavi, dugo se drže trezvenima, ali jednom kada se opuste kreću sa temeljitim uništavanjem.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka se novogodišnjoj proslavi raduju kao buntovna djeca, oni obožavaju zabave kao priliku za opuštanje i druženje sa što većim brojem ljudi, a ta im je potreba u krvi. Nije čak potreban ni spektakularan doček, oni samo žele da su drugi u istom raspoloženju kao oni i da ima dovoljno pića za sve. Što se tiče novogodišnjih odluka, oni razmišljaju o tome šta bi trebali mijenjati , ali će ih to držati tek nekoliko dana. Nikakva specijalna bakanalija nije nužna, ali vole uzimati malo stimulansa. No nemojte.

Ribe

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka teže dočeku koji će da ima romantičnu notu. Što se tiče proslava, oni nipošto nisu snobovi, pa će im tri puta draže biti da dočekaju ponoć na nekom gradskom trgu, nego na otmjenoj proslavi gde su svi tip-top sređeni. Što se tiče novogodišnjih odluka, oni će zaista mnogo razmišljati o tome što im budućnost nosi i koje bi stvari trebali mijenjati kako bi se pokrenuli u pravom smjeru. Realno, najveći rizik za Ribe je da se utope u alkoholu.

Povratak na Net.hr