PARTNERSKE VEZE / Znate li kakva je zaista osoba u koju ste zaljubljeni? Eto prilike da doznate više kome ste dali svoje srce

Pokazatelj odnosa s drugim ljudima, posebno bračnih ili partnerskih veza, u horoskopu pojedinca je sedma kuća. Ipak, najbolji pokazatelji razvoja nekog odnosa između dvoje ljudi, bez obzira da li se radi o ljubavnom ili poslovnom zajedništvu, dobiju se međusobnim uspoređivanjem karata rođenja.

Ako je više planeta u usporedbi koncentrirano u jednom znaku, taj će znak svojim osobinama utjecati na stavove i vrstu aktivnosti dominantnu u odnosu.

Ovan

Impulzivnost i inicijativa karakteriziraju odnos. Idu otvoreno prema cilju bez trunke kolebanja. Sklonost takmičenju. Zaboravljaju na oprez. Ne prihvaćaju savjete. Uvijek se nekamo žure. Nedostaje im strpljenje. Ako pokušate držati korak s njima, ponestat će vam daha. Kod njih nema ništa skrivenoga i zamućenoga. Glavobolje i migrene.

Bik

Traganje za financijskom sigurnošću, senzualnost i strast u ljubavnoj vezi, ali moguća posesivnost i ljubomora. Šutljivo držanje, s povremenim žestokim izljevima bijesa. Čvrsti i postojani. Statični i tromi hedonisti. Ne vole požurivanje. Korpulentnost. Debeo vrat, široka ramena, upala grla. Vrtlarenje. Život na farmi. Žele da ih se ostavi na miru.

Blizanci

Interesi intelektualni, komunikacija izvrsna, opasnost od nestalnosti i površnosti u odnosu. Čas ih vidiš, čas ih ne vidiš. Brzo mijenjaju mišljenja, odjeću, posao i mjesto boravka. Nemaju strpljenja sa staromodnim i neodlučnim ljudima. Radoznalo infantilni. Nikad ne zadržavaju svoj pogled na jednoj stvari više od nekoliko sekundi.

Image
SVAKO IMA SVOJE PROBLEME /

Ovo je 12 najgorih osobina 12 znakova horoskopa: S jednim ćete imati baš jako problema u vezi...

Image
SVAKO IMA SVOJE PROBLEME /

Ovo je 12 najgorih osobina 12 znakova horoskopa: S jednim ćete imati baš jako problema u vezi...

Rak

Usmjerenost na stvaranje doma i obitelji. Jake osjećajne veze, ali moguća nestabilnost i uznemirenost. Njihova mašta spaja radost s razočaranjem. Okruglo lice, meka koža. Gegaju se kad hodaju brzo. Promjenjiva raspoloženja i preosjetljivost. Plime i oseke. Lunarni osmjesi. Povlačenje i osama. Vole promatrati svjetlost srebrnasta Mjeseca.

Lav

Kraljevsko držanje. Princ i princeza. Stil i elegancija. Vole sjajna i svjetlucava mjesta u gradu. Život na visokoj nozi. U centru pozornosti. Zapovjednički izgled i dostojanstveno držanje. Dramatične izjave i tetralnost. Nadmeni ponos i sunčana vedrina. Vruća strastvena srca. Imaju prejak utjecaj na druge. Velike (divlje) mačke.

Djevica

Zajednički interesi u području rada, higijene, navika općenito. Smisao za praktičnost. Skromni i pristojni. Međusobno kritiziranje. Oboje u uredu do kasno uvečer. Čvrsto stoje na zemlji. Privrženi svojim obiteljima. Nikad nisu previše bučni. Metodično zamjećuju i najmanju sitnicu. Sjaje inteligencijom i bistrinom uma. Kućna ljekarna.

Vaga

Partnerstvo je čvrsto, osjećaj međusobne odanosti vrlo jak. Mir, sklad i ljepota. Posreduju između ljudi ublažavajući njihove sukobe. Zajednička aktivnost u društvenom životu. Naivni, lakovjerni i neodlučni. Odbojnost prema donošenju odluka. Rupice na obrazima. Slatkiši ih mogu dovesti do pretilosti. Velika knjižnica u domu.

Škorpion

Intenzivno emotivan odnos, naglašena seksualnost ali i vjernost. Problem je u ljubomori. Prodorne hipnotične oči. Lako uranjaju u tuđe duše. Nemilosrdni i opasni. Nadmoćna ljudska bića. Kreću se prerušeni – danju i noću. Šire oko sebe neku vrstu elektriciteta koja ih odaje. Hladni su samo naizgled, skrivaju svoju uzavrelu narav.

Strijelac

Zajedničke ideje i interesi u religiji, filozofiji i obrazovanju općenito. Često i sličan odnos prema pustolovinama. Veseli i društveni. Snažan optimizam i idealizam. Visoki standardi. Mrze sjediti ili stajati mirno. Vole životinje. Uzbuđuje ih opasnost, riskiraju doslovce u svemu. Ono što im je na umu i u srcu, gotovo je trenutačno i na jeziku.

Jarac

Zajednički profesionalni interesi i težnja za društvenim položajem i moći. Ozbiljni i melankolični. Uzajamno koristan odnos. Sposobnosti za biznis. Ne dopuštaju da ih emocije zaslijepe pred činjenicama. Spartanska disciplina i samoodricanje. Ustrajni i nepopustljivi. Jaki kao čelik. Alpinisti, postojano se kreću uzbrdo, dobro utabanim putem.

Vodenjak

Ispred svih. Buntovnici, geniji, utopisti. Žive u budućnosti, okrenuti višim sferama razmišljanja. Osjetljiv živčani sustav. Prkose općem mišljenju, zapanjujući staromodne ljude svojim ćudljivim ponašanjem. Stalno eksperimentiranje. Snažno prijateljstvo, zajednička nova iskustva i zanimanje za neobične ljude i događaje. Međusobna inspiracija.

Ribe

Jaka emocionalna i intuitivna veza. Interes za umjetnost, filozofiju, religiju. Obostrana sklonost samosažaljenju i opravdavanju vlastitih slabosti. Linija manjeg otpora. Nebriga glede sutrašnjice. Duhovne seanse. Prepuštaju se struji koja ih nosi u bilo kojem pravcu. Vide svijet kroz ružičasto obojana stakla. Pretkazujući snovi. Stare duše.