NEKOM LIC, NEKOM GRIC / Za koje znakove ima nade da se tijekom vikenda oslade? Naš seksi horoskop odgovorit će vam na to ključno pitanje

Image
Izvor: Shutterstock

U ženskom horoskopu kvadrat Sunca i Jupitera donosi razočaranja uslijed previsokih očekivanja, posebno u dečka ili supruga, jer on mnogo više priča nego što uradi

16.12.2022.
7:10
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U srijedu, 21. prosinca 2022. u jutarnjim satima, Jupiter će se vratiti u Ovna, a istog dana malo prije ponoći i Sunce će ući u Jarca. Zimski solsticij bit će obilježen (sukob s moralom) kvadratom između ova dva moćna nebeska tijela!

Nade i želje neće nam se ispunjavati lako. Možemo se približiti 'objektu želja', ali teško ćemo priliku uspjeti potpuno iskoristiti. Padat ćemo tamo gdje to nećemo očekivati.

U ženskom horoskopu kvadrat Sunca i Jupitera donosi razočaranja uslijed previsokih očekivanja, posebno u dečka ili supruga, jer on mnogo više priča nego što uradi.

Oni briljantnog uma, naglašeno intuitivni i brzoputujući, bit će najzadovoljniji, i jedino će njih strefiti sudbinska mjena – neočekivana seksi ljubavna srećica!

Ovan

Vraća vam se 'sretnik' Jupiter u Ovna, i to se ponajprije dotikavle vas koji ste po prvi put 'slobodno prodisali' krajem mjeseca ožujka. Izbjegavajte previsoka očekivanja, jer seksi čudesa nećete momentalno iskusiti. Sve polako. Najprije se strastveno zapalite!!!     

Bik

Obilno se pumpate i ne mislite s 'istim poslom' prestat – sve do finalnog reproduktivnog uspjeha. Vi koji imate dječicu, vas tresu preljubnički instinkti! Pamet u glavu. Ne bi valjalo da baš u vrijeme svetih blagdana opadnete u naručje drugome!      

Blizanci 

Gurate nos tamo gdje mu nije mjesto, sve dok ne dobijete po lampi. Grozan trač o vama stiže do vaših ušiju, i nije vam svejedno. Pola od toga nema veze s istinom, ali ostatak je točan i ispravan. Imate više ljubavnika, i ni s jednim ne mislite ništa ozbiljno.   

Rak

Imate jaku planetarnu opoziciju protiv sebe koja se aktualizira u znaku Jarca, i sada ste najranjiviji u svezi (potencijalne) seksi potrošnje i proizvodnje. Samopouzdanje vam je slabo, a ljubav je daleko najbolji lijek za reprogramiranje volje, snage i ljepote.   

Lav 

Želite i tražite sebi nekog najkvalitetnijeg po pitanju ljepote i duha, temperamenta i karaktera. Kako su vam s tim u vezi zvjezdice na nebesima posložene? Daleko ste od tzv. optimale, i to specijalno vi koji ste rođeni sredinom kolovoza. Ostali? Vozi Miško!      

Djevica 

Sjajite posebnim blještavilom obasjane. Netko vrijedan i bogat, taman bi vam bio po mjeri. Ima jedan lik zainteresiran za vas, nižeg rasta, ćelav i podeblji. To vas ne smeta, bitan vam je status i ugled. Onda dobro, spremajte vjenčanicu, udajete se ove zimeee!   

Vaga 

Ljepotice Vage izvan su pogona, a i muški šarmeri vašeg astro roda nisu raspoloženi za osvajanja. Štuje se tradicija, ljudi su većinom konzerve, a vi preferirate alternativnu umjetnost. Čuvajte što imate u međunožju, kao najveće blago, za neka bolja vremena.   

Škorpion 

Muške Škorpiončine opake su naravi, a ni ljubomorne i osvetoljubive Škorpionke nisu ništa bolje volje. Tko se zaleti u vašu pomno pripremljenu i isprepletenu paukovu mrežu, nema mu spasa. Jedino vas izdržljivi alpinist – momčina Jarac može zadovoljiti.   

Strijelac 

Mars je retrogradan u Blizancima, u vama opozitnom znaku, i zbog radi toga ste razdražljivi i agresivni. Situacija će se promijeniti na bolje sredinom siječnja, i bilo bi mudro od vas da vježbate samokontrolu. Curke bježe od vas, a dečki vas napadaju!?   

Jarac 

Postali ste dobri prema sebi, a i drugi vas lakše podnose. Riječ je o tranzitu Venere kroz vaš znak, i za blagdane ćete se provoditi zgodno, zabavno i ugodno. Od svih drugih i ostalih, Škorpioni su vam najjači u svezi divljih strasti i seksi tajnovite ljepote.     

Vodenjak

Još se nije rodio tko vašem hirovitom srcu ugodio. I muški su Vodenjaci nestabilni, i to ponajprije u glavi. Imate strah od bliskosti, i 'ta stvar u vama' nije lako rješiva. Seks? Lako za seks, od toga ne radite problem. Dugoročno se ne obvezujete (više) nikome!       

Ribe 

Nekome se smrke, a nekome svane. Koji ste vi? Jupiter napušta vaš znak, i u nježno milozvučne i srcedrapajuće Ribe vratit će se tek za 12 godina. Jooooj, ajme meni, kako daljeeeee? Volite, ljubite i seksajte se. O svemu ostalome odlučuje vaša riblja karma.