OGLAS

LJUBAVNI HOROSKOP / Tri su znaka nadahnutog fakerskog raspoloženja: No, na scenu stupaju i rakovi, napokon su izašli iz cendrave face

Image
Foto: Shutterstock

Specijalisti neke posebne struke najtraženiji su i najpoželjniji za intimno lizanje i slizavanje

Vladislav Miletić

Vladislav Miletić

10.3.2023.
20:32
Shutterstock
VOYO logo

Sa sekstilom Venere i Marsa u poziciji smo kombinirati aktivnost i pasivnost, poduzetnost i sklad i zbog toga ostavljamo dobar dojam. Privrženost nam puno znači i osjećamo malo teškoća u izražavanju privrženosti drugima.

Možemo biti vrlo strastveni u ljubavi. Potreba za ujedinjenjem s nekim u skladu je sa željom da se dokažemo.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Merkur i Uran u sekstilu ukazuju na naglašenu intuiciju, oštroumnu intelektualnu (misli kao munje) ekspanziju i direktnu (lucidnu) spoznaju iznenadne zaljubljenosti.

Specijalisti neke posebne struke najtraženiji su i najpoželjniji za intimno lizanje i slizavanje. Naglašenom slobodnom voljom, uvođenjem novina i pronalascima,  mijenjamo vlastitu sudbinu.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovan

Spuštate se s vrha planine i nitko nije sretniji od vas. Ono čemu ste se nadali, ostvarili ste. Trenuci čistoga savršenstva kratko traju. Kad se probudite iz sna, dočekati će vas problemi svakodnevlja. On(a) vas voli i to se neće izmijeniti osim ako ne zabrljate stvar.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Pred vama su dani briljantnih zamisli. Ako ih kreativno oživotvorite bit ćete silno ponosni na sebe. S(p)retnih ste ruku, i financijski i ljubavno, a 'skromni' Bik puno više i ne traži od života. Kad ste podmireni, sva vaša hedonistička čula uživaju, i to na najjače!   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci 

Mars u Blizancima lijepo se spaja s Venerom u Ovnu i, ako iščekujete kada ćete se zaljubiti, vaše strpljenje bit će nagrađeno. Mentalno i emocionalno kompatibilni, brzo ćete se o svemu dogovoriti. Za početak, laganini ćete zajedno krenuti na put oko svijeta!   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Niste loše s obzirom kakvi ste sve cendravi bili. Ako nastavite biti dobri, zaslužit ćete od nje pokoji cmok-cmok, a možda i još nešto više i puno slađe. Ako niste u ozbiljnoj vezi, vrijeme vam je da se otrijeznite i naparfumirate. On(a) će vas nanjušiti po mirisu...   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav 

Ponosna Lavlja rika nadaleko se čuje. Poput astroloških Ovnova, i vi ste sretno podmireni i siti. Kad seksualno ogladnite, vašem apetitu ne može se nabrzaka udovoljiti. Vi ste od onih koji traže sve u kompletu - juhu i predjelo, glavni obrok i desert na kraju.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica 

Saturn vam je otprijekojidan opozitan i sigurno ste već morali primjetiti da vas je spopalo posvemašnje sivilo. Djeve i Djevci, nema predaje! Od vas nebesa zahtijevaju odgovornost, ispravnost, dobru volju i hrabru borbu. Drugi put do sveljubavi ne postoji.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaga 

Gubite potporu planeta, ali to ne znači da ste pali (plavi) Anđeo. Još ste na visini zadatka sve dok vas Mars gura naprijed. Tražite jednog jedinog, stvorenog za vas. Eno ga…, gleda u vas i smješka se. Romantično ćete se sudariti i poljupcima zbombardirati!     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion 

Bavite se škorpionski inkognito sadomazo poslom. Seksom uništavate i sebe i njega ili nju, a vaše pohotne želje stalno se iznova rađaju. Izgleda da ste ovaj put s izborom partnera ili partnerice piknuli s prstima u pekmez. Ako je to istina, e pa slatko vam bilo.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac 

Vatreni astrološki trojac - Ovan, Lav i Strijelac, nadahnutog su 'fakerskog' raspoloženja. Zvijezde govore da ne bi trebali imati ljubavnih briga i problema, ali poznavajući vašu (divlji konju u preriji) ćud, teško je za očekivati da ćete ostati skroz nevini i bezgriješni.       

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac 

Iako volite sve polako, vaše strpljenje ne traje vječno. Umjesto da se još malo približi, on(a) se sve više udaljava od vas i vi to promatrate hladna i bezizražajna lica. Pokažite prvi koju emociju, to vas neće ništa koštati. Kriva računica vas je i dovela tu gdje jeste.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjak

Lucidno spoznajete sebe i sve oko sebe. Višom sviješću Vodenjaci stvaraju novi vrli svijet. Iako vam trenutno puno toga izgledate bezizlazno, vjerujete da će se sve pretvoriti u dobro. Ako se spojite sa gospođicom Svemirkom, postati ćete jači i sretniji.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe 

Obuzela vas je tjeskoba i najradije biste zaronili 'u riblji svijet' na dno oceana. Ne pretjerujte, nije baš sve tako crno kako vam se čini. Imate vi raznih kvaliteta, počev od spiritualnih do seksualnih. Idealan vam je tren za uplovljavanje u sigurnu ljubavnu luku.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču