Zimi čovjek nalazi toplinu iznutra, a ne izvana

Nakon 28. godina, tranzitni Saturn 'iznova kruži' kroz svoj svoj domicilni, fiksni i zračni znak Vodenjaka. Kako smo izgledali, o čemu smo razmišljali i s kim smo ljubovali krajem zime (veljača i ožujak) 1991. godine? Povijest nam se ponavlja, sa Saturnovim Povratkom, prirodno sudbonosno, još od Postanka. S Jupiter Saturn konjunkcijom, Znanosti se klanjamo kao Boginji, i očekujemo od Nje da nas izliječi i spasi.

Kvadrat Marsa i Plutona upozorava na opasnost od ogromne strasti, ljubomore, sado-mazohizma, neprijateljstva, mržnje i – terorizma! S Venerom i Saturnom sekstilu, 'ženski svijet' bit će u razumnijem i emocionalno stabilnijem stanju od muškoga roda.

Da bi mogao dostojno i sretno stariti, čovjek u svome srcu treba razviti ljubav, koja ga ispunjava i grije. Već od mladosti, od proljeća svog života, trebali bi se brinuti oko svog odnosa prema svom srcu. Zimi čovjek nalazi toplinu iznutra, a ne izvana.

OVNOVI troše energiju na sport, seks i rekreaciju. Kockar ste u duši, i opet igrate igru na sve ili ništa. Ako se ne oslobodite želje i potrebe za šaranjem po tuđim ljubavnim dvorištima, naći ćete se u (pred)blagdanskoj mat-poziciji!

LAVOVI, rođeni u srpnju, imaju Saturna i Jupitera u opoziciji, i tron im se trese, i mogli bi past s prijestolja. Nije sve krasno u vašem životu, kako vi to sebi lijepo zamišljate. Zbog novih neodgodivih obveza, seks vam neće padati na pamet.

STRIJELCI su najveći sretnici u cijelom Zodijaku. Sve vam se fino posložilo. Ako niste zaljubljeni, to će se promijeniti. Jedna Ovčica (ili Vodenjakica?) zasjest će vam u krilo nježno i umilno, i više nećete imati kud, osim, gore-dolje, ola-la.

BIKOVI su podatni i posesivni. Zadovoljni ste s onim što imate, i pazite da vam netko treći ne pokvari ljubavnu idilu. Ljubomora bez realne podloge za takvo što, nema smisla. Koncentrirajte se na seksi užitke, to vam (vješto) ide od ruke.

DJEVICE se raduju malim stvarima, jer su svjesne da na one velike nemaju utjecaja. Previše ste skromni, i plaćate visoku cijenu, i to ponajviše ljubavnu. Uvijek se netko drugi progura ispred vas? Apstinirate, a drugi se uredno troše.

JARCI su odradili sve zadaće, i počeli su se spuštati s vrha planine. Budite oprezni, jer silazak zna biti teži od uspona! Vaše poslovne ambicije se stišavaju, a ljubavne sve glasnije odzvanjaju u vama. Omastit ćete vaše (seksi) brkove!

BLIZANCI se energetski uzdižu, kao i rođeni u ostala dva (Vaga i Vodenjak) zračna znaka. Cijepit ćete se među prvima, iz znatiželjno eksperimentalnih razloga. Već se dugo niste 'cijepili' u krevetu. Što s tim? Život (pre)brzo prolazi...

VAGE nisu loše, a bit će i puno bolje. Planetarni slijed na nebesima, okrenuo se u vašu korist, i energetski ste uzletjeli. Uletavate brzo i olako u tuđe (strastvene) zagrljaje, iako to u vrijeme pandemije nije zdravstveno ispravno.

VODENJACI razmišljaju globalno, i lako zaborave na vlastiti mikrokozmos. S velikom ljubavlju iscjeljujete tuđe patnje, i nebo vas nagrađuje duševnim mirom i tjelesnom vitalnošću. Seks? Mazit ćete se s vašom najseksi frendicom!!!

RAKOVI su se napokon ohrabrili. Olabavili ste vaša legendarna Račja kliješta, jer se osjećate sigurnije u vlastitoj koži. Rak samac, više ne želite biti. Možda se intimno umrežite s jednom lijepom i romantičom Vagom. U dvoje se lakše diše.

ŠKORPIONI su 'na udaru zvijezda', i nervozni su i prenapeti. Ako ste u samoizolaciji, sve teže podnosite sebe same. Virtualna ljubavna komunikacija vas ne zadovoljava. Potreban vam je skroz konkretan i opipljiv seksualni užitak.

RIBE nisu u vedrim odnosima sa sobom samima. Gdje vas najviše boli? Oko srca, pa na dalje. Jarac je otpao, ali s Bikom još niste raščistili stanje stvari. Ako vam vatreni Ovan utrči u ljubavnu kombinatoriku, bit ćete na sto (slatkih) muka.