DOBRO JE ZNATI!

SEKSI HOROSKOP: Tko je koga i kako rašarafio, a koga tek čeka seks razvaljotka

Pun Mjesec na astrološkoj osi Bik/Škorpion, uz istovremenu opoziciju Venere i Urana, najava je hladnoledenih brrrrr… emocija, sebičnog narcizma i neosjetljivosti. Noć vještica je bila i prošla, ali mnogi od nas ljubomorno i osvetoljubivo „vještičare“ svakodnevno, cijele godine.

Seks je pitanje golog opstanka, ali i bleskastog ego hvalisanja. Tko je koga i kada „rašarafio“, sprijeda ili straga, najtajniji je i najslađi „materijal“ sveopćeg tračeraja. Ne, nismo nastali od živine. Gori smo od njih.

Ovnovi polako dolaze k sebi nakon (još jednog) ljubavnog brodoloma. Poletjeli ste u visine i Sunce vam je spržilo krila. On(a) je nepopravljivo svoj(a), a ni vi niste svetac ili svetica. Uskoro ćete otvoriti novu seks stranicu u romanu vašeg ljubavnog života.

Lavovi se svakako snalaze u preživljavanju. Koristite i ilegalno nedopuštena sredstva? Vrijeme ponosa i slave je iza vas, a vi silno želite da se o vama i dalje priča. Želje su želje, a stvarnost je surova. Volite, ljubite, seksajte se. Samo pozitiva.
Strijelci već dugo finiširaju, i nikako da svrše do kraja. Možda u snovima ljubite nekog drugog, a ne njega ili nju. Ne bi vam bilo prvi put da ste iskočili iz kolosijeka kolotečine. Mirisu avanture teško se možete othrvati. Možete, ali ne želite, jer uživate.

Bikovi ekstremno osciliraju po pitanju snage, emocija i temperamenta u cjelini. Razjareni Bik opasan je protivnik, i ne gasi se lako. Kome vi nabijete rogove, pamti vas zauvijek. A ljubav, a seks? Pa takvi ste nekakvi, upravo zbog nedostatka seksa.
Djevice su distancirane od svih. I sa sobom samima ste u opoziciji. Badava vam vaša logika kada vam ne donosi radost. Bavite se znanošću i zanemarili ste umjetnost življenja. Više vam vrijedi jedan „seks prasak“, od svih teorija relativiteta.
Jarci su jako dobro, ili glume da su sretni i zadovoljni. Koji je vaš pravi lik? Igrate razne uloge i koristite svakovrsne maske. Svugdje ste već bili, ali k sebi još niste došli. Stiže vam „gospodar zime“ Saturn. Pripremite tople poplune i prigrlite nekog!

Blizanci psiho kriziraju, i to posebno vi koje je sredinom lipnja roda na svijet donijela. Samopouzdanje vam ruši „strogi“ Saturn. Izdržite još samo malo. U prosincu ćete odahnuti, i nevolje će otići dalje od vas. Do tada, ne zaboravite na „sveljekoviti“ seks.
Vage ruše odnos koji su mjesecima ili godinama pomirljivo diplomatski gradile. Pukao vam je film iz raznih razloga, i sada ste tu gdje jeste. Opet ste sami. Nećete dugo izdržati bež nježnih dodira i vrućih pusa. Izbjegavajte ljubavni paralel slalom.
Vodenjaci su nakostriješeni. Pod strujnim ste udarom? Naelektrizirani ste bez neke jako velike potrebe. Čuvajte živce za stare dane. Djelujte bezazleno kao cvijet, i cijeli svijet će opet biti vaš. Bez oprašivanja nema oplodnje. Otvorite latice, seksu i ljubavi.

Rakovi se emocionalno uzdižu. Zapljuskuju vas topli i nježni ljubavni valovi, i u dubini bića radosno svršavate. Dopuštate da vas voda nosi, a voda vas i treba nositi jer ste vodeni stvor. Ako vam zafali dodir s „kopnom“, prikačite se Biku ili Jarcu za rogove.
Škorpioni zuje naokolo i sve kontroliraju. Gdjegod se pojavite, čuje se zborni vauuuu – koji strašan komad! Već dugo čekate pravu ljubavnu seansu? Vrijeme čekanja je iscurilo. Lijep, bogat, zdrav, pametan i samoodrživ. Vrlo odličan ulov. Čestitamo.
Ribe tuguju za propuštenom ljubavnom prilikom. Između vas i njega ili nje ništa nije gotovo, igra je tek započela. Sami sebe zasjenjujete tamnim oblacima pesimizma, i to što sebi radite je bezveze. Ljepši ste u opuštenom stanju, bez grča, u seksi piđami…

Povratak na Net.hr