Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Stiglo je vrijeme međugeneracijske ljubavi, uživat ćete u provodu s nekim puno mlađim ili starijim

Image
Foto: Tumblr

Kvadrati Merkura i Venere sa Saturnom, nisu baš veseli i optimistični aspekti za ljubovanje i popratno seksanje.

10.3.2018.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Mnogima će nadolazeći dani biti „kočnica“, i to ona dobrodošla. Neki drugi, koncentrirani na ispunjavanje sebičnih želja, zasluženo će „popušit“ ljubav i ostati sami. Bit će i onih koje će karma odvesti u zagrljaj dosta starije ili puno mlađe osobe od njih samih.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovce, po lošem starom običaju, idu glavom kroz zid. Ovaj put i doslovno imate zid pred sobom – granitnog Saturna u Jarcu! Prepreke na putu ka novoj ljubavi izgledaju nepremostivo. Osim, ako, u međuvremenu, niste izumili kakav seksi čarobni štapić?

Lavovi se sjajno nadopunjavaju sami sa sobom, a ni prema drugima nisu loši. Vrtite pozitivan film u glavi, a dobro se dobrim vraća, pa vam i ljubavi sve ide ko po špagi. Nikad vam dosta hvalospjeva. I u krevetu tražite aplauze, a često dobijete i ovacije.

Strijelci su putnici dobronamjernici, i svugdje se fino snalaze. Niste u vjernoj i odanoj fazi razvoja. Sloboda vam je najdraža od svega, čak i od ljubavi. Kako stvari stoje s vašim seksi životom? Ima ga, ali i ne postoji! Sami odgonetnite (kozmo) zagonetku.

Bikovi su besplodno „potrošili“ plodno razdoblje, i sad tuguju za prolivenim mlijekom. Otišla je dalje, jer je našla boljeg od vas. Pustite stvari neka idu svojim prirodnim tijekom, i osjećati ćete se puno bolje. Ne silite ništa, a posebno ne (navodnu) ljubav.

Djevice su svakako i nikako. Negdje ste između svega toga. Vaša ljubavna status quo situacija, generalno je zbetonirana, i nema pomaka. Uskoro će vas dobrano osokoliti egzaltirani Mars u Jarcu. Do tada, uredno uvježbavajte samozadovoljstvo.

Jarci se nalaze usred oluje, i ne znaju gdje bi se prije skrili i pokrili. Možda ste sami izazvali poplavu negativnih emocija kod njega ili nje. Ne bi vam bilo prvi put da ste stvari na krivi način isprogramirali. Od seksanja nema ništa. Nula bodova. Voda ste.

Blizanci ne hodaju, jer lete. Kozmičko planetarni naglasak na vatrenom znaku Ovna, jako vam je dobrodošao. Iznova ste emocionalno oživjeli. Neke među vama adrenalin opasno puca među nogama. Bit će škripe kreveta i potrganih (antikvitetnih) sofa!

Vage su uzdrmane, ali (još) nisu pale na pod, od sreće. Netko vas strastveno izluđuje, a ni vi niste antiseksi ravnodušni. Ima krasan vozni park, a vi ste naj (su)vozačica? Ljepota i novac otvaraju sva vrata. Skoro sva. Često ne, ona od duše.

Vodenjaci nisu s ovog svijeta, i vjerojatno su sretni zbog te činjenice. Vi pripadate nekom humanijem i pravednijem društvu, od trenutno postojećeg. Bilo kako bilo, takvi kakvi jeste, imate svoje želje i potrebe. I one oseksualne. Ne bježite od zova prirode.

Rakovi se slabo snalaze u novonastalim proljetnim okolnostima. Kako na nebu, tako na zemlji. Sudbina nam je svima „negdje“ upisana. Ne vole vas Merkur, Venera, Saturn... Volite sebe, i sve će proći bez velikih nevolja. Seks? Jedino onaj na struju.

Škorpion je jako domišljat, i pronalazi načine da se približi osobi koja mu je zapela za okular. Stršite u masi, lako vas je ugledat i prepoznat. Ne igrajte se s Ovnovima, jer znaju zgrebati i ugristi. Jarci su vam skroz idealni za konkr(ev)etni seks alpinizam.

Ribe su (privremeno) bez kisika, i pitanje je što će od njih bit i ostat. Emocionalno ste se ispuhali, i više ne dižete velike ljubavne valove. Euforija vas je tresla nekoliko tjedana, i sad ste nigdje. On(a) voli nekog drugog? Zamislite vi to. Šmrc, šmrc, šmrc..

Play ponuda
Play ponuda