SEKSI HOROSKOP: / Rakovi i Jarci će se pošteno štipati i bosti, a Škorpionima je napeto u gaćama

14.1.2017.
7:00
Tumblr
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kvadrat Marsa i Saturna nije zgodan „kozmički tren“ za cjelivanje i ljubovanje. Ovaj se aspekt često povezuje s povremenim izljevima energije: ili sve shvaćamo olako ili smo intenzivno aktivni – u našem umu nema mjesta za razmišljanje o zlatnoj sredini. Prekinut je energetski tijek u području prve čakre, što daje i libido poteškoće. Izdržljivost nam teško pada. Strahovi i inhibicije „kuhaju“ unutar nas. Možda, privremeno, izgubimo interes za seks!?

Ovnovi žive u tami, na dnu vlastitog emocionalnog bunara. Ako otkrijete u sebi „zlatnu žilu“ mudrosti, postati ćete to ili ono što ste oduvijek sanjali - bogataš(ica)! Seksualni život nije vam harmonično aspektiran. Ne tražite vraga. Pamet u glavu.

Lavovi maštovito sanjaju najmilije im seksi likove. Naviru vam sjećanja minulih ljeta, kad ste bili strastveno intenzivni i optimalni. Da, što se može, i Lavu griva sijedi. Mlade Lavice nemaju tih i takvih briga. Hormonalno su spremne za oplodnju.

Strijelcima prijeti ljubavni neuspjeh. Vaš vatreni temperament na velikom je energetskom ispitu. Netko iz obitelj stvara vam probleme, a i vi sami ste destruktivno nabrijani. Ne idite preko granice, ni doslovno ni metaforički. Od seksa neće biti ništa.

Bikovi su sretni, veseli i debeli. Ako ste se utovili preko svake mjere, a najvjerojatnije jeste, primite se konkretnog fizičkog posla. Redovito seksualno servisiranje nije vam dostatno za mršavljenje. Strpljivo postite i meditirajte, i s vremenom ćete doći k sebi.

Djevice su u energetskom padu. Nalikujete amebi, dok sneno otvarate pospane okice. Muški Djevci paraziti (punomanje lijepi od ženskih primjeraka), strpljivo čekaju da se nekome prikrpaju pod topli poplun. Možda vas zgrabe i onesposobe virusi.

Jarci su relativno dobrostojeći u svakom smislu i pogledu. Ipak, vaš vladar Saturn, ulazi u sukob s Marsom, i prijeti vam „hladna fronta“ depresije. Niste stvoreni od čelika i betona. Nježni ste, ranjivi, padate na koljena... Znate što vam je dalje činiti?

Blizancima su krila preteška, i ne uspijevaju poletjeti. A kud bi vi po zimi letjeli? Rode su već odavno odlepršale u južnije krajeve. Zgazio vas je Saturn, a Mars vas dodatno poravnava o tlo. A da konačno prestanete raditi cirkus od vlastitog ljubavnog života?

Vage umjetnice, nemaju ljubavne inspiracije. Suhi ste kao barut, i u svezi nastavka seksualnog školovanja. Ako niste dostatno obrazovani, možda krenete u večernju školu. Sada je idealan tren za takvo što. Novi ljudi, novi interesi, nova seksi iskustva.

Vodenjaci žive anarhično, demokratski nesputano. Niste stvoreni za vječno samovanje. Ako se intimno udružite i zbližite s osobom koja vam se već nekoliko tjedana unatrag simpatično nudi na pladnju, bit će vam strastveno toplije uokolo srca.

Rakovi se plodonosno navodnjavaju sa Škorpionima i s Ribama, a skladno se stapaju i sa Bikovima, Djevicama i Jarcima. Od svih nabrojanih, Jarci su vam najfatalniji. Oni su vam suprotni i opozitni, i zbog radi toga se opasno seksi privlačite.

Škorpioni su jako slatki, kad nisu gorki. Ljubomorni ispadi ne služe vam na čast, a manipulacije još manje. Ako ste odnedavno s Ribom u vezi, život vam je seksualni urnebesano uzbudljiv. Gladni seksa, i dalje soliraju. Možda još i dodatno ožedne.

Ribe su seksualno disfunkcionalne. Kada pohotna Riba grabežljivica gubi interes za „one stvari“, stiže nam kraj svijeta. Smirite se, svijet je neuništiv. Prolazni psihomotorni zastoj neće ostaviti trajnoga traga na vaš (uvijek živahan) fuk bioritam!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali