Na posao!

SEKSI HOROSKOP: Ovnovi su retrogradni u glavi, a Bikice vole dobro, dubinsko oranje

Pun Mjesec, s retro Venerom (Ovan) i Marsom (Bik) u izgonu, rijetko će koga osjetilno otopiti i seksualno nadahnuti. Društvene vještine (dragocjene za postizanje ravnoteže u odnosima) najbolje ćemo koristiti u situacijama koje ne ugrožavaju naš ego. Nećemo se osjećati ugodno s osobama kojima je iskreno stalo do nas, i povremeno će izgledati da ih namjerno odbijamo od sebe.

Intimna, nježna veza podrazumijeva odgovornost, a ne prihvaćamo je uvijek i rado. Posljedica toga je da smo sami u trenucima kada nam je netko doista potreban. Da bi nam ljubav cvala, moramo se suočiti sa sobom i riješiti problem „niskog vodostaja“ samopoštovanja!

Ovnovi su retrogradni u glavi. Vrtite film što bi bilo da je bilo? Ako niste igrali ulogu bezobraznog Magarca, možda vam se ona (sredinom svibnja) poželi vratiti. Rado biste opet jahali njene divlje konje? Ovce se osjećaju izjahano, i ostale su bez teksta.

Lavovi su ekstrovertni, ali trenutno su u intro fazi. Mali vam je u remontu, spava sparkiran u garaži? I Lavice treperavo sjaje, i strast im kopni. Vaš neslavni boravak u „frižideru“, trajati će cijeli ožujak. Pazite da se u međuvremenu skroz ne pokvarite.

Strijelci ne mogu pobjeći iz vlastite kože. Pretijesna vam je? Najgore vam je to što ste financijski slabo potkoženi. Ni (potencijalno) strastveno trenje kože o kožu, s jednom zavodljivom osobom iz susjedstva, ne bi vas dugoročno zadovoljilo i spasilo.

Bikovi su orni za duboko oranje i oplodnju. Niste lagano neandertalni, mi smo. Jednostavni ste, ne komplicirate stvari. Postavite pravo pitanje i dobijete pozitivan odgovor. I urbane Bikice, kao i seoske djeve, vole osjećaj da su pošteno izorane.

Djevice više nisu lakolomljiva roba kojoj je istekao rok upotrebe. Mirišete po finom egzotičnom parfemu, kuhate s ljubavlju, a i o dražesnom seksu sve učestalije razmišljate. Upalite strastvene motore, i pazite da „ne pregorite“ od silnog uzbuđenja.

Jarci su prva klasa, jedni od najboljih, i to znaju i pamte one koje su se s vama intimno družile i nježno zabavljale. Za dobar provod, trebate pun novčanik. Lova sva vrata otvara? Izvaljajte zelenu travu dok zajedno berete poljsko cvijeće. Sve je gratis.

Blizanci lepršaju kako koji vjetar puhne. Poznati ste „društveni skakakvci“, ali noge su vam iznenada postale olovno teške, i više ne prepoznajete sebe u sebi. Dočekati ćete vaš idealan seksi ljubavni trenutak – kairos, ali tek tamo negdje krajem travnja.

Vage izlaze iz teškog razdoblja, i stidljivo šire svoja paunova krila. Nitko vas ne trača da vam je pokislo perje, a ne kitite se ni s tuđim. Ako vas ne raščerupa Bik, hoće Lav. Vaga i Lav, najljepše se jedno drugome daju. Ljepota treba snagu, a snaga ljepotu.

Vodenjaci su za sve i protiv svih. Najviše se veselite seksualnim egzibicijama. Nema što već niste isprobali, ali uvijek izmislite nešto novo original. On(a) je s drugog kontinenta, i upravo vam se useljava u stan? Egzotika vam „prži“ mozak na najjače!

Rakovi su danas bolje nego jučer. Popravlja vam se raspoloženje. Seks? Nestrpljivi? Kad se na nebu sve fino složi, vaša će „kliješta“ nekoga prikliještiti. Može sofa, dobra je i fotelja, a definitivno najstrastvenije cirkulirate i vibrirate na (fiksno stabilnoj) stolici.

Škorpioni su samo sjene svojih najatraktivnijh seksi izdanja. Rijetko kad uredno svršite, jer prehitro „listate“ pornografske stranice. Proljeće nije vaše najidealnije godišnje doba, ali što se može, živjeti se mora, a priroda ima svoje zakone/cikluse.

Ribe su doplivale do spasonosnog ljubavnog kopna. Pronašli ste „otok sreće“, u oceanu znate već čega. Novi frajer vam je grandiozan, sa širokim ramenima i tankim nožicama. Sigurno je majstor u krevetu. Već ste provjerili da li ima sav potreban alat?

Povratak na Net.hr