LJUBAV JE U ZRAKU

SEKSI HOROSKOP: Nebesa najavljuju strastvene zagrljaje i revitalizirajuće osvježavajuće orgazme

Tranzitni sekstil Jupitera i Saturna, stabilizirajući je ‘impuls mudrosti’ s nebesa, koji nam pomaže da primirimo emocionalno preuzburkano mikrokozmos valovlje. Trenutno postojeće nebesko suglasje, harmonizira i zemaljsku nam kuglicu u cjelini. Jupiter i Saturn su ‘kičma’ solarnog sustava. Ako bauljamo uokolo pognute glave, seksi smo privlačni nikome. Uspravnim samopouzdanim hodom, vrlo brzo ćemo prizvati u strastveni zagrljaj drugu sretnu jedinku postojanja, i zaslužiti – revitalizirajuće osvježavajući orgazam!

seksi-horoskop

Ovnovi imaju naklonost Venere i Saturna, a i Mars im skladno cirkulira u horoskopu. Sve je za pet, izuzev Jupitera, koji vas “krivo inspirira” pa se samoveličate. Tražite podanike? Za čistu ljubav i zdrav seks, potreban vam je netko vatreno ravnopravan.

Lavovi su rijetko kad bolešljivi, a kada ih nešto strefi, panika! Smirite se, zdravi ste, samo upozoravamo svijet da vanserijski glumatate. I de Niro je Laf? Vaš ljubavnik sanja da ga fino (patrijahalno) opslužite, ali princeza/kraljica ne pada lako na koljena.

Strijelci nisu radosni, a ni spontani. Vaše spolno školovanje već dugo traje, a nećete maturirati/diplomirati ni u nadolazećem tjednu. Stara ljubav vas moli da opet zajedno učite? Zvijezde kažu, ponavljat ćete gradivo, na obostrano strastveno zadovoljstvo.

Bikovi vole pojesti i popiti i to ne skrivaju od drugih. Tajnoviti ste po pitanju seksualnih vrludanja. Učlanili ste se u razne stranke i udruge i vaša ljubavna lovišta su se proširila. Što o svemu tome misle vaši doma? Ništa ne slute i mirno spavaju.

Djevicama se ljubavni život strašno popravio. Silno ste se proljepšali, a i samopuzdanje vam je odletjelo u nebo. Obično ne volite kad vas drugi časte superlativima, ali sada vam pohvale savršeno odgovoraju. Čista ste seksi (pot)petica.

Jarci su kapitalisti milijarderi. Jako ste se fino materijalno oplemenili, ali bogatstvo je vrag ako vam je novac sve u životu. Komadi se na vas lijepe u velikom broju. Imate seksualnog posla na izbor. A ljubav? Zaboravili ste što ljubav sve znači i predstavlja.

Blizanci žive u začaranom krugu verbalnih okršaja. Uspjeli ste se nekako smiriti i skockati od nedavnog ljubavnog brodoloma, a sada vam prijeti novi emocionalni potop. Suze puno ne pomažu. Vi ste na potezu. Na seksanje slobodno zaboravite.

Vage same sebe (u)zbunjuju i obmanjuju. Za sve je kriv vaš prenaglašeni romantizam. Nosite ružičaste naočale na nosu i danju i noću. Opet ste solo, ali nećete dugo zadržati isti status. Brzopotezno ćete ući u novu seksi (kratku) priču.

Vodenjaci žive u oblacima, sve do k s treskom ne padnu na zemlju. Proganjaju vas nove eros fantazije, a starih se niste riješili. Pogodan vam je kozmički trenutak za ljubavnu inicijativu. S kim, kako, gdje? Seksi bombon se ne kupuje, mora se osvojiti.

Rakovi sporo evoluiraju. Praiskonski ste vodenokopneni stvor. Nevidljivi osjećaji su “voda”, a “zemlja” je sigurno i stabilno kopno. Ako samo osjećate, i ništa seksi konkretnog ne poduzimate, niste u svome elementu. Osokolite se. Možda i poletite.

Škorpioni se vole nabosti na trn i pustiti koju kap krvi. Uživate u izmišljanju novih sadomazo seansi. Niste uvijek samo crni, ponekad ste i crveni. Crna i crvena koju boju daju? Bordo. Zvuči kao bordel. Primate i kartice, ili ste strogo ilegalno u biznisu?

Ribe se vole nježno maziti, ali ne bilo s kim i sa svakim. Probirljivi ste poput Djevica, a Riba ste u duši. Dok vas čovjek ne vidi gole i bose, teško je izvizualizirati savršen volumen vaše sirenske tjelesnosti. Ne budite monovolumen, podružite se intimno.

 

Povratak na Net.hr