LEDENE LJUBAVNE BAJKE

SEKSI HOROSKOP: Ljubakanje pod tušem najprivlačnije je zimi, ali sve će se ubrzo vratiti u normalu

Saturna ‘ljubi’ Venera u kvadratu! Prevedeno na svima razumljivi ovozemaljski jezik, igrači(ce) u hladnim neljubavnim vezama, isproducirat će novu razinu međusobne distance. Ledene ljubavne bajke, hibernirat će sve do prvih dana veljače i tek tada će iskusiti ‘potop’ emocionalnog odmrzavanja. Onima koji su skroz potonuli u močvaru poroka, trenutak je zadnji da se trgnu i opamete. U protivnom, nebo će reagirati na neposluh! S obzirom da su ‘stvari’ u Univerzumu savršeno uglazbljene, nema nam osvještenja bez boli i ispaštanja.

seksi-horoskop1

Ovnovi će uskoro vidjeti svjetlo na kraju tunela, ali ne (odmah) ovaj tjedan. Trenutno vam nije lako. Za utjehu, nikome od nas stalno ne cvatu bijele ruže. Dok čekate da vam napokon svane u seksu i ljubavi, hrabro počupajte “korijenje korova” u sebi.

Lavovi glume velike mačke, a nisu uvijek u haj izdanju. Potonuli ste u vlastiti intimni mikrokozmos, i trudite se sanjati snove u boji. Potreban vam je crnobijeli film u glavi, da se na zadnje noge uspravite. Sjenke ljubavne vam prošlosti ne daju se ševiti…

Strijelci su na rubu snaga, ali sve će izdržati jer su srećkovići. Mudro suglasje Jupitera i Saturna u presudnim vas trenucima čini strašno pametnim. Sreća vaša da ste jako skromni. Potrebna vam je koja mrva slatke ljubavi, i tu i tamo koji seksi ubod.

Bikovi su dobrostojeći. Nebo i priroda nagrađuju vas svakovrsnim obiljem, još otkad ste se rodili. Bik je fiksni zemaljski znak i Venera (uživanje u ljepoti) je tu kod kuće. U punom obimu i potencijalu cvast ćete na proljeće, a već sada ste seks violina!

Djevice su nonšalantne djeve, sve dok ih se tjelesno ne dotakne. Smetaju vas nježni dodiri? Riječ je o prolaznoj intro fazi i sve će se jednog lijepog dana vratiti u normalu. Vaš seksualno ljubavni život trenutno je nepostojeći. Tješite se da nije sve u seksu.

Jarci su moćni gospodarstvenici na tržištu rada, kapitala i seksa. Svega imate. Dobro vam je. Što bi vi još? Molite se Stvoritelju da sve ostane status quo. Sazrijet ćete i ostariti, ali problema nema. Stari Jarci i u domu za nemoćne prakticiraju ljubakanje.

Blizanci su izmislili bicikl. Sada, kada ste odrasli, najbrže biciklirate u krevetu. Mars, Venera i Saturn imaju nešto protiv vas i mogao bi vam se dogoditi kakav kvar u vezi međunožnog gurala. Bolje podmažite pedale, da lakše klize niz poplun brda i planine.

Vage vrijedno vježbaju (ispred ogledala) za nadolazeće karnevalske dane. Izabrat ćete eksplicitni eros kostim i svi će u vas buljiti! Hodate uokolo naglašeno golišavi, a zima oštre zube ima. Da ste prvoklasni kič, vidljivo je s kilometra razdaljine.

Vodenjaci više razmišljaju o novcu nego o seksu. Možda jedno s drugim pametno zbrojite. Bogatstvo može biti teret, a i ljepota zna biti prokleta. Seks pod tušem, najprivlačniji vam je zimi. Ako nikoga nemate, znate se vi i svojeručno vruće zaigrati.

Rakovi su sretni u ljubavi. Male “crne mrlje” ili pojedini problemi u vašoj vezi, ne kvare vam srcu ugodan sveopći dojam. Ako vi i on(a) od seksa radite spektakl, veličanstveno vam bilo. Da znaju i vide, mnogi bi vam pozavidjeli na predstavama!

Škorpioni su gospodari tame i nitko se kao Škorpion toliko (pre)malo drugima otkriva. Sigurni ste u vlastite osjećaje, točno znate koga biste naboli na trn i blago vama ako je sve to istina. I zvijezde vas vole? Saznat ćete ako (ne) ostanete solo.

Ribe same sebe potapaju. Bježite od osobe za kojom plačete, a sledite se od uzbuđenja kad se vidite. Poseksali biste se, a strah vas je da li ćete se “iskazati” i kako će se vaša ljubaf dalje razvijati? Pretjerano ste bajkoviti za ovozemaljsku zbilju.

 

Povratak na Net.hr