Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Konzervativci su, do daljnjeg, 'otpjevali svoje', a oni slobodniji postaju radikalno seksualno djelotvorni

Image
Foto: Thinkstock

Venera je ušla u Vodenjaka, i svi skupa koliko nas ima, kao društveno svjesna bića, lakše dišemo.

2.3.2019.
7:00
Thinkstock
Play ponuda

Tijekom vikenda, Vodenjačkoj Veneri pridružit će se i Mjesec, i mnoge djevojke/žene glasno i jasno će branit svoja (nezavisna i autonomna) prava. One nekonvencionalno najslobodnije i eksperimentalno flertujuće, najljepše su i najhladnije 'umjetnice igračice', i najteže ih je 'u srce' strastveno ubost! Tko istinski brine za druge, i posvećen je i odan onima koje voli, kozmički/božanski/ovozemaljski je zaštićen.

Ovnovi nisu najomiljeniji u najbližem okružju. Recesija, represija, secesija, sukcesija, sve vam je svejedno. U međuvremenu ste postali i ravnozemljaši? A seksologija? Jedino, ako, slučajno, naletite na kakvu kromanjonku radodajku! Lavovi su se 'ovih dana' svečano pomaknuli s mjesta. Inercija i pasiva su prošlost, ali niste još spremni za pravi seksi (ribo)lov. Sve polako, kud ste odmah navrli? Kada se 'iščupate'' iz nereda, tada negdje ćete se finomasno oslastiti. Strijelci su danas ljepše raspoloženi nego jučer, a sutra će biti još bolje volje. Redaju vam se ljubavne zgode. Koga ćete kući dovesti? Sve, samo ne Djevicu, jer ćete na obostrano nezadovoljstvo 'uprskat stvar', i ostati u apstinenciji.

Bikovi su nabrijani na uspjeh kao takav. Kupujete i prodajete nekretnine, i sportski se seksate. Fino iće i piće se razme, to ne treba ni spominat. Škorpionka? Bolje ne. Riba? Riba će vam rado dat da joj duge lasi strasno razmrsite. Djeva se 'taman zagrijala', a momak ode dalje? Mislite da ste ekspertni za ovo ili ono, a uvijek kasno palite. Vaš 'motor' je u kvaru! Naoružajte se strpljenjem. Bit će bolje. Vrijedni ste. Popravit ćete kvar u sebi, i vaš seksipil će zablistati. Jarci su ostali bez Venere, ali još im 'dobro stoji' potentni Mars, i seksualnih problema (uglavnom) nemaju. Strogo odvajate seks i ljubav, ili vam je to dvoje nerazdvojivo jedno od drugoga? Kakvi ste, takvi ste. I, kakvi ste?

Blizanci se 'otkačeno furaju', i svi ih očima škicaju. A tek Blizanke, kako su zgodnjikave. Vižljaste ste građe, vječno mladoliki, i sve u svemu figura vam je za pet. Dvojite se, i previše birate. Izaberite sebi kralja, a ne nekog magarca. Vage su lakopotkupljive. On vam, tu i tamo, kupi koji biser, i njegova ste draga zauvijek. Dobro bi vam pristajalo ime Biserka. Ako vas stalno šodra s novcima, kupuje vas, i roba ste na tržištu. Ljepota prođe. Živi se od karaktera. Vodenjakice su se uzljepšale, za ne povjerovat. Muški vas oblijeću, a do prije koji dan nigdje nikog? Ako pretjerate sa 'na hladno' deklariranom nezavisnošću, možda vas muški još više grozno zavole. Čudan je taj muški rod.

Rakove zanimaju samo sigurne ljubavne opcije. Kad vaš 'tradicionalni mozak' krene ispitivati njeno familijarno porijeklo, imovinsko stanje i sl., smjesta će se okrenuti i otići od vas. Krivi spoj, curi vam voda, požurite popraviti pipu. Škorpioni su u neartikuliranoj fazi osobnog razvoja. Gdje ste god, nemate mira. I u snu se naelektrizirano trzate, kao da histerično svršavate. Kad smo već kod vrhunca, dobro bi došao jedan 'supervulkanski' orgazam. Pa, još jedan... Ribe su upravo proživjele idealno vrijeme za ljubavnu srećicu. Trošite se s lijenoguzim Bikom, ili vam je draži kruti dečko Jarac? S kim god hopsate po krevetu, vrlo se spretno dočekujete na nogare. Lako vama, kad imate peraje.

Play ponuda
Play ponuda