Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Idealiziramo seksualnost i doživljavamo je nadasve intrigantnom

Image
Foto: giphy.com

S Marsom i Neptunom u kvadratu idealiziramo seksualnost i doživljavamo je nadasve intrigantnom.

26.3.2016.
7:00
giphy.com
Play ponuda

Ovnovi su kronično neispavani. Strastveno se družite s njim ili s njom do ranih jutarnjih sati. Vaši energetski akumulatori brzo se isprazne, jer vas on(a) iscijedi do kraja. Mnogi bi vam pozavidjeli da znaju s kakvom se zvjerkom borite u krevetu.

Lavovi osciliraju po pitanju volje, snage i raspoloženja. Ako niste euforični, letargični ste, a krajnosti nisu zdrave. U krevetu ste poput kometa. Iznenada se pojavite, "zasjate" i brzo nestajete iz vidokruga. Vaš seksualni interes pada i raste, u ciklusima.

Strijelci kritično stoje sa strastima. Ili ste žešće zainteresirani za seksologiju ili vam te i takve stvari uopće ne padaju na pamet. Mars se približava Saturnu i u nadolazećim danima vaš erotski život funkcionirati će na hladni pogon. Svojeručno.

Bikovi ugađaju sebi samima skroz do besvijesti. Nikad vam dosta svakovrsnih užitaka. Ponajmanje ste seksualno siti. Ta vrsta gladi svakodnevno vas ludo opsjeda. Hranite se astro Ribama i Škorpionima. Emocionalno su kalorični, a i tjelesno izdašni.

Djevice pažljivo analiziraju, dok ne proanaliziraju, i onda sve lijepo pokvare. Uporno pokušavate racionalizirati osjećaje, iako vam je dobro poznato da emocije ne trpe logiku. Ako ne vidite govor njegovog ili njezinog vrućeg tijela, uzalud vam trud svirači.

Jarci nisu u svom najboljem elementu. Mars i Saturn bacaju vas natrag u ljubavnu prošlost, a vi biste najradije slobodno poletjeli u eksperimentalnu budućnost. Ptica ste u kavezu? Ako između vas i njega ili nje više nema dodira, jasno vam je gdje ste. U gabuli.

Blizanci se vrte u krug. Ne živite u sadašnjosti, jer vam prošlost ne izlazi iz glave. Nemate hrabrosti izreći jedno veliko ne, i tu ste gdje jeste. Povremeno se poseksate s njim ili s njom, a više niste zaljubljeni par. Nepotrebno vježbate suvišnu gimnastiku.

Vage su vjerne, do prve prave prilike. Slabi ste na laskanje, a svrbi vas želja za eksperimentalnim kontaktima i druženjima. Još stojite sigurno na vlastitim nogama, ali uskoro ćete pasti na vaša lijepa koljena. Čim Venera skrene iz Riba u Ovna.

Vodenjaci rade (stvaraju!) krš i lom u prijateljskim odnosima. Ego vam je ranjiv, i teško podnosite kritike. Odnedavno ste se počeli trošiti sa seljankama/seljačinama na cajkaškim tulumima. Oduvijek ste preferirali probrano urbano društvo. Što vam bi?

Rakovi muljaju, i žive u uvjerenju da nitko ništa ne zna. Umjesto bistrog ljubavnog potoka, izabrali ste pohotnu močvaru. Skrivate se od javnosti. Često govorite neistine. Loš ste primjer drugima. I sve to zbog opako žestokog seksanja. Uzdravlje.

Škorpioni čekaju svojih pet minuta. Vi ste od onih koji mogu strpljivo čekati, da bi uzvratili udarac. Od ljubomore nemate koristi, a i osveta nije mudra ideja. Uspravite kormilo na novi ljubavni autoput. Seksi vozač(ic)a ima bezbroj. Kao zvijezda na nebu.

Ribe su zbunjene kada se radi o seksu, i trenutno, s tim u vezi, proživljavaju svojevrsni klimaks. Psihički ste rastreseni, a trese vas erotska groznica. Sanjate susret s princ(ez)om na bijelom konju. Vjerujete u bajke. Vašoj celibat eri ne nazire se kraj.

Play ponuda
Play ponuda