Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Formula sreće je jednostavna i nije nestvarna čarolija

Image
Foto: Giphy
16.7.2016.
7:00
Giphy
Play ponuda

Venera u trigonu sa Saturnom i u inkonjunkciji s Neptunom, iskušavajuće je nebesko znakovlje koje inicira strastvene ljubavi čista srca, ali i sanjivi intimni kaos. Najviše će se razočarati oni koji se naivno zaljube u tuđu 'lijepu fasadu', iza koje se malo toga iskrenog i nesebičnog skriva. Odgovorni i odani, zaštićeni su. Štiti ih vlastita ispravnost. Seks nije 'samo seks' i nikada to nije ni bio.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi znaju ljubavno znanje. Jedine vam probleme stvara vlastito nestrpljenje. Kud jurite? Prava i potpuna uživancija skriva se u postupnom razvoju strastvenih zbivanja. Ako i pri seksu "prebrzo eksplodirate", vaša erotska zbilja generalno se komplicira.

Lavovi love u mutnom, sve dok ih netko ne ulovi u nečasnoj "tihi obrt" djelatnosti. Naravno, niste svi isti, ima vas koji pazite da vam srce čisto i ispravno kuca. Siguran seks (samo) s voljenom osobom, najbolja je uživalačka opcija. Ma gdje bili. Strijelcima nebo nudi priliku da sagledaju sebe onakvima kakvi u stvarnosti jesu. Formula sreće je jednostavna i nije nestvarna čarolija. Mane i nedostatnosti radikalno uništite, a vrline kreativno razvijajte, i postati ćete visokokvalitetni (seksi) psihoterapeut.

Bikovi više nisu prva liga. U procesu ste osobnog bankrota. Novca nikada dosta, a i kada ga imate dovoljno, i dalje vas trese unutarnje nezadovoljstvo. Senzualni Bikovi zaboravljaju uživati u životu. Celibat nije zgodan i pogodan za strastvene i plodne.

Djevice samo povremeno izlaze iz zone sumraka. Jupiter vas voli, ali ne i Saturn, i to vam je to. Teška godina. Potrebno vam je seksualno navodnjavanje. Račić, Ribica ili crna Škorpiončina? Svejedno. Važno je da u zdravom tijelu "stanuje" dobra duša.

Jarci su prvi ili zadnji u redu. Zlatna sredina nepoznat vam je pojam. Teško kontrolirate vlastiti seksualni atomizam. Kako je drugima s vama? Puni ste sebe, morate se negdje isprazniti. Seks i alpinizam blagotvorno je ljekovita kombinacija.

Blizanci žive u strahu, i to oni kasnosvibanjski i ranolipanjski. Saturnu se približava Mars, i vaša ljubavna situacija sve jače vas frustrira. Rat ili mir? Ne želimo vam moralizirati, ali morate više voljeti sebe. Mazohizam je i u krevetu rijetko produktivan.

Vage se ne osjećaju loše. Uvijek može biti bolje. Kad biste se riješili neodlučnosti, gdje bi vam bio kraj? Teško se stapate s drugima, a kad se stopite, dajete sebe bez ostatka. Netko sanja da se utopi u vašoj krasoti. Mirisni ste i izazovni. Bit će vrućeg seksaaa.

Vodenjaci istražuju još neistraženi ljubavni teren, eros doline i brda, a i (tuđi) mozak kao takav. Godi vam novo strastveno poznanstvo. Uživate u davanju i dobivanju malih seksi poklončića. Glumite prosvjetljeno nevinašce, a vragu ste iz torbe ispali?!

Rak iščekuje novi rođendan u tajanstvenoj atmosferi. Uran i Pluton radikalno su transformirali vaš intimni suživot s partner(ic)om. Povratka na staro više nema. I dalje se zabavljate seksi nevjerom? Svekreator vas nije opalio po prstima? Hoće. Uskoro.

Škorpione Mars "drži na životu", i taj isti Mars dostatni im je da ne padaju lako na koljena. Ako u ime ljubavi rado obavljate svakakve radnje, sličan seksi trend nastaviti ćete upražnjavati i narednih dana. Mudro trošite strastvenu energiju iz/sa nebesa!

Ribe se povlače u svijet snova gdje mogu u miru kontemplirati o svojim ljubavnim idealima. Previše ste poslušni i spremni na kompromise. Ako vas u trenutno postojećoj vezi seks uveseljava i opušta, a sve drugo je bože sačuvaj, u slijepoj ste ulici.

Play ponuda
Play ponuda