Vruća zabava

SEKSI HOROSKOP: Bikovima su samo Ribe na pameti, a Blizanke međunožjem hvataju Vage

Susretljivo „vezivanje“ Merkura i Venere u znaku Ovna, dobrodošao je kozmički impuls za sve koji se trude iskreno razgovarati s partner(ic)om kako bi postigli dogovor.

Neodgovorni, infantilni, sami sebi (nadaleko) najljepši, i dalje će forsirati nezdravu sebičnost, dolijevati ulje na vatru, i čudom se čuditi što se nalaze u „neprihvatljivoj situaciji“ koju ne znaju riješiti.

A Mars? A seks?

Mars u Biku „nije validan“, u izgonu je, i puno previše toga se vrti oko novca i sličnoistih materijalističkih interesa. Besplatni seks, najskuplji nam je luksuz!?

Ovnovi vrte čudne ljubavne filmove u glavi. Zaljubljeni ste u sebe, i to ne mora biti ništa loše, sve dok sa narcisljubavlju ne pretjerujete. Brzo i eksplozivno ga „zafitiljite“, dušom se niste ni dotakli, i već jurite za novom lovinom? Crni, neodgovorni Ovnovi.

Lavovi „love komade“ strastvenim pogledima u prolazu. Lavice su superlativno samosvojne i dobrodržeće. Sva sreća da vam strogi sudac Saturn ne dopušta da „tuđe voće“ slobodno uberete. Da nije tako nekako, valjali biste se u blatu. Zlatni ste.

Strijelci miruju, dok ne puknu. Nije vam se dogodilo ništa prestrašno, da ne biste mogli krenuti dalje. Vaš duh je „živa vatra“, i ne biste trebali ignorirati duhovnu dimenziju stvarnosti. Kad je o najobičnijem golom seksu riječ, imate ga, snašli ste se.

Bikovi su trenutno najveći agresivci u cijelom Zodijaku. Najviše vas privlači boja novca, a onda dolazi na red miris proljeća, pa seks kao takav. Vaše „eros antene“ funkcioniraju. Korpulentno ste tvrdoglavi, a palite se na jednu grozno nestabilnu Ribu.

Djevice su ojačale, u svakom pogledu. Tijelo vam je „preko noći“ sportski mišićavo očvrsnulo. A vaš ljubavni mišić? Što s njim?. Zgužvan spava. Trebate zgodnu priliku, večeru za uvertiru, i diskretno desertni seks. Pecite kolače, nekome će zamirisati.

Jarcima „vjetar s Marsa“ puše u leđa. Iznova ste osvijestili vaš ratnički mentalitet. I Jarčice glume samoodržive amazonke. Previše muškog yang testosterona, a malo ženske yin nježnosti. To je to. Frajer vam je žensko? Cura vam je muško? Eto, vidite.

Blizanke su najbrže vrtiguze. Twerkate profesionalno, ili samo spontano zavodite? Što je koja ljepša od vas, to brže leti dok hoda ulicom. Jedino vas Vage i Vodenjaci mogu (intelektualno) dohvatiti, a gdje se mozgovi slože, i srca će, a i međunožja.

Vage su glavne zvijezde u cirkusu samoobmane. Priču s vašim (odnedavno) bivšim muškarcem, niste do kraja spa(r)kirali u ropotarnicu prošlosti. Vratit ćete se jedno drugome, strastveno obostrano, seksi zaluđeno. Sve nebo odlučuje. Mi smo igračke.

Vodenjaci bleje u prazno, i navodno (svakodnevno) meditiraju. Niste se cijelu vječnost poseksali, i ne bi vam ništa naškodilo štogod takvog. Vani je sve toplije, krpica po tijelu sve je manje, strast pršti uokolo, a vi samo slinite i slinite. Do kada?

Rakovi traže spas u novim ljubavnim snovima. Krenuli ste i stali, i on(a) više ne zna što da misli o vama. Slobodno se oslobodite. Stari dečki, gena kamenih, stidljivi su poput nevinih djeva. Ne morate se odmah ženiti. Za početak je najvažniji, zdrav seks!

Škorpioni tupe po svom. Ne odustajete od virtualnih shema seksi zabave. Niste se s njim ili s njom vidjeli u živo, a već ste se više puta poseksali? Imate kamera raznih vrsta. I vas netko u tajnosti promatra. Nemate se više gdje sakriti. Sve je eksplicitno.

Ribice se izvlače iz ljubavnog mulja do kojeg su (ni krive ni dužne?) doplivale. Uskoro ćete iznova početi tražiti skriveno biserje u istom muljevitom srcu, koje vas već jednom otkantalo. Seksi simbioza vam je bila dobraaaaaaa. Jesmo sve pogodili?

Povratak na Net.hr