Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Bikovima luduje libido, Škorpione preplavljuje žudnja, a jedan znak bi trebao zaboraviti na perverzije

Image

Trebamo biti oprezni, dobro kontrolirati svoje strasti i još više nastranosti

24.4.2021.
7:00
Play ponuda

Stelij planeta (Sunce, Merkur, Uran, Venera) u znaku Bika, u kvadratu sa Saturnom iz Vodenjaka, svojevrsni je 'kozmički grč', koji (dodatno) potencira stresna stanja i zbivanja u Prirodi i životima Ovozemljana. Voda nam je došla do grla, ne možemo normalno disat, lomimo stvari preko koljena!

Slobodna ljubav, spoj na prvi pogled, čudne ludosti, nenadano in flagranti... Trebamo biti oprezni, dobro kontrolirati svoje strasti i još više nastranosti.

Mars 'u padu' u Raku, osjećajna je nasrtljivost! U ženskom horoskopu ukazuje na mogućnost da žena privlači u svoj život slabije partnere od sebe. Muškarac s Marsom u Raku skriva svoje frustracije, i s vremenom može doći do nakupljanja negativnosti koje eskaliraju u agresiju.

shimmer fallback
shimmer fallback

OVNOVI su u nezgodnom razdoblju, i potrebna im je zdrava pamet, da se svjesno isključe s frekvencije negative. Ne liječite svoje frustracije na drugima. Svi se mi borimo sami sa sobom. Ako ste solist(ica), pitajte se što morate kod sebe mijenjati.

LAVOVIMA je karijera u zastoju i nisu najbolje volje. Ni kod kuće vam situacija nije bajna. Ako tražite izlaz iz situacije, zagledajte se u sebe, i pronaći ćete put iz labirinta. I još nešto važno, držite strasti pod kontrolom i zaboravite na perverzije!

STRIJELCIMA više smetnje ne stvara opozitni Mars, i napokon su odahnuli. I vaši najbliži su dočekali zasluženi smiraj. Bili ste (višetjedno) nemogući! Posvetite se rješavanju tekućih problema, i on(a) će vas opet poželjeti maznonježno dodirivati.

BIKOVI rade raznorazne ludorije, i kasnije će žaliti zbog učinjenih nepromišljenosti. Najveća opasnost prijeti vam od vašeg ustreptalog (pre)potentnog libida! Ako krenete šarati po susjedstvu, nećete se znati zaustaviti, i vrag će doći po svoje!

DJEVICE su dobrodržeće, i više im ne smeta (baš) svaka kriva dlaka na njima samima. Imate novu intimnu frizuru? Vaš će frajer past u nesvijest kad (prije ili kasnije) ugleda vaš 'donji', inventivno zriktani, mikromakrokozmos – seksi uradak!

JARCI sve dublje tonu u bespuća svoje intimne stvarnosti. Prvo posao, a za ljubav ima vremena? Vrijeme leti, već ste u četrdesetim, i niste se ženili. Stari Jarac, što stariji to je bolji, kao vino. Zapet će vam za okular znatno mlađa seksi micamaca!!!

BLIZANCI se stišavaju u mozgu, nakon višetjedne (mentalne) bure. Nastavite čistiti svoje misli, i otvoriti će vam se jedan novi razvojni put. Seks? Imate čistu peticu iz gimnastike. Koja je 'ženska životinjica' vašem srcu najmilija? Pogađamo, Tetrijebka!

VAGE silaze s vrha planine, i paze da se ne strmoglave nizbrdo. Mars vam više nije sklon, ali ostali planeti i dalje 'perom nježno glade' vašu savršeno oblikovanu pozadinu. Vanserijska ste 'parfem' dama i muški vas vrlo brzo nosnicama namirišu.

VODENJACI se ne snalaze u dubokim ljubavnim vodama. Više ste za prijateljstvo, nego za ljubav. Od posesivnih osoba bježite što dalje. On(a) vam mora 'davati zraka' da slobodno dišete. U suprotnom, ni 'prvoklasni seks' ne može spasiti stvar.

RAKOVIMA je stigao Mars u goste i odmah su emocionalno proključali, i para im šišti iz ušiju. Svjesniji ste vlastitih slabosti. Vaše (i seksualne) frustracije pojavljuju se na svjetlosti dana. Vaše je lice zrcalo vašega srca. Sve što činite, ima posljedice.

ŠKORPIONSKE osjetilne 'divlje vode' jačaju, i to posebno u svezi seksualne čakre. Preplavljuje vas žudnja za tjelesnim srastanjem i duhovnim stapanjem. Voda vodu najbolje razumije. Rak ili Riba, najbrže će strastveno odreagirati na vaš ljubavni zov!

RIBE, seksi slatkice, više nisu zlovoljne, i cijeli svijet zbog toga plače od sreće. Tko vas je rastužio? Svi!!! Ima dobrih ljudi, a vi stalno naletavate na sebičnjake. Preosjetljiva ste biljčica. Prekrasan ste lotosov (duhovno čist) cvijetak iz močvare.

Play ponuda
Play ponuda