SEKSI HOROSKOP: / Amazonke stupaju u akciju i blago onima koje će dograbiti u praiskonski divlji eros-klinč

Nezaustavlja inicijativa, golišavo samoisticanje, narcis kompleksi, praiskonski divlji eros..

7.2.2020.
7:00
Giphy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S velikim vatrenim trigonom (Mjesec, Venera, Mars), dani vikenda trebali bi bit, dobrom dijelu svih nas, seksi nezaboravno toplovrući.

Nezaustavlja inicijativa, golišavo samoisticanje, narcis kompleksi, praiskonski divlji eros..., sve u svemu, iznenada će nas 'spržit vrelina' tamo negdje uokolo strastvenog 'magnetizam' međunožja!

Mnogočiji će ego poželjet u mnogočemu biti 'number one', a specijalno će se isticitati i nametati 'najimpulsivnije' djevojke/žene, koje se vlastite ljepote ne stide i demonstrativno će je 'nudit' tuđim pogledima!

Amazonka, hrabro i slobodno izlaže svoje ženske čari, a kad je se pita ono što muški uvijek prvo pitaju, osvetnički ratnički' kaže – ne, i smješka se, jer je svjesna da je nadaleko najljepša!

Ovnovi imaju Veneru 'u padu' u vlastitom znaku. Venera je 'gostujuća' u Ovnu, jer je 'kod kuće' u Vagi, u vama nasuprotnom znaku. Vaga uvijek misli za dvoje, a Ovan sebe ponajprije mazi. Kad ste zadnji put 'vi prvi' (iz)lizali lizalicu? Lavovi su vrući, a voda vatru gasi. Izbjegavajte 'vodene' Rakove, Škorpione i Ribe. Ako vam u vidokrug uleti Vodenjak(ica), bit će riječ o strastveno nježnom 'povjetracu', koji će momentalno rasplamsat vaš lavlji eros/ponos! Strijelci su u emocionalnoj renesansi. Razgrnuli ste (skoro ugasli) žar, i živa ste vatra. Netko će pasti na vašu 'filozofski spiku', i vrlo brzo ćete se s njim ili s njom povaljati po krevetu. Puška vam je puna. Slijedi rafalna seksualna pucnjava...

Bikovi su drugačiji, posebni i nesvakidašnji. Što vam bi da ste se toliko izmijenili? Čim vas je 'naelektrizirano dotakla' moćna Uranova vibra, sudbina vam se izmijenila u roku keks. Slobodni ste kao ptica. Ševite (se) u brzom letu. Djevice lagano pucketaju po pitanju živaca. Uvijek vam je ovo doba godine kritično. Nemamo za vas riječi utjehe, jer ožujak će vam biti još teži od veljače. Ništa, vrijedno učite, trčite, i tu i tamo se kresnite, i 'olujni oblaci' će se razić. Jarci su 'drveni', kad se radi o emocionalnim pitanjima i odgovorima. Kao da vam ljubav nije primarna u životu, ili možda jest, ali je nesvjesno potiskujete u sebe. Seks bez ljubavi, nesladak je i ne miriše, i ne ostavlja božanskoga traga!

Blizanci izgledaju mlađahno i u starijoj dobi. Mars vam „raspaljuje“ srce, i „gorite“ od strasti. Ne svađajte se, već ljubite! Vi odlučujete kako ćete koristit energiju. A (ova ili ona) energija dođe, kad mora doć, kad to nebesa odrede. Vage vole 'srcedrapajuće' bajke. Ponetko od nas i živi bajku u stvarnosti. No, ovaj svijet je jin/jang oscilirajući, i ništa nije vječno. Uživajte u zimskoj eros rapsodiji, i ne mentalizirajte previše. Živite za tren. Svaka sekunda je bitna. Vodenjaci slave rođendane, i ulaze u novi solarni ciklus. Kakvi ćete biti prema sebi i drugima, takva će vam biti i godina. Sve ovisi o svijesti. Sve je povezano Vaša 'seksualna čakra' prima 'impulse' od mozga. Što li vam se vrti po mozgu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rakovi i Račice trpe određena kozmička ograničenja, što i ne mora biti loše, jer vam je 'to' što s njim ili s njom (posljednjih mjeseci) proživljavate, velika škola za budućnost. Seks vam je sekundarno važan, jer ono primarno ne valja. Škorpioni se drže neutralno, i mnogotoga im nije po volji. U najkraćim crticama, u nadrkitis ste fazi evolucije, i čim vam netko krene ići na 'onu stvar', hitro 'penetrirate' u njegov ili njezin primozak. Tko voli sadomazo, nek vas voli. Ribe su se 'maestralno nasvršavale' posljednjh dana, i sad su u korizmi i (opet) glume svetice. Na stare staze erotske slave, nećete se brzo vratiti. Osim seksa, radite li još nešto u životu? Vaš blaženi g.o. je svršio Valja vam ić kruh zaradit...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali