Dobro je znati

Saznajte koji znakovi će vas ljubljenjem dovesti do orgazma, a koji nimalo ne mare

Zanima vas koji horoskopski znake je idealan za ljubljenje, a koji želi odmah prijeći na nešto konkretnije? U nastavku pročitajte detaljan vodič po znakovima koji će vam sigurno pomoći.

Ovan

Temperamentni Ovan malo pažnje polaže na sam čin ljubljenja. Po njemu je to samo uvod u svijet strasti koji s nestrpljenjem očekuje. Njegovi poljupci su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva koje, nažalost, kratko traje. Nestrpljivi su, pa zbog toga ponekad i pomalo grubi.

Bik

Kao kralj čulnog uživanja, Bik se poljupcu potpuno prepušta. On to radi polako, prelazeći vrelim usnama preko svakog milimetra partneričinog tela. Rasplamsavajući njeno uzbuđenje, ostavlja je bez daha. Ovaj muškarac uživa u dodirima, strpljiv je i pravi maratonac u ljubljenju.

Blizanci

S njim je uvijek zabavno, a pored toga što se trudi da partnerici pruži čulna uživanja, uvijek je nastoji i zabaviti. Njegovi poljupci su često isprekidani naletima smijeha. Zbog toga ponekad djeluje kao da ne pridaje veliki značaj poljupcu.

Rak

Romantičan i senzualan, poljupcima, nježnim i mekim kao grijeh, partnerici na svojstven način dokazuje ljubav. Ljubljenje ga stimulira, ono mu je najbolja predigra za seks. Što se duže ljubi, Rak će lakše doživjeti orgazam. Veoma je pažljiv i uvijek se trudi da ugodi ženi, a ne ustručava se ni pitati je što želi.

Lav

Vatreni Lav se ljubi divlje i neobuzdano, očekujući divljenje partnerice. Njegove usne su gladne i vatrene pa se i njegovi poljupci najviše pamte. Iako ponekad zna da bude teatralan, Lav kada ljubi čini to iskreno od srca.

Djevica

Stidljivoj Djevici treba jaka psihička priprema pre nego što se odluči na prvi poljubac s novom partnericom. Naravno i ambijent mora da bude savršen jer svaka sitnica može da mu smeta. Za njega je ljubljenje poput svetinje, radi to polako – korak po korak, prateći sve vrijeme reakciju partnerice.

Vaga

On se voli ljubiti pa to ponekad čini i sa ženom koju ne voli jer mu je bitno samo da mu se dopada kako fizički izgleda. Muškarac Vaga mnogo polaže na samu tehniku ljubljenja te često imitira nekog glumca iz ljubavnog filma.

Škorpion

Njegov poljubac je strastven, sočan kao voće, te partnerica često želi da se s njim vječno ljubi. Pravi je majstor za poljupce i rijetko koga ostavlja ravnodušnim. U stanju je da partnerici poljupcem brzo probudi želju za seksom, što mu je i cilj jer mu je vođenje ljubavi najvažnija stvar na svetu.

Strelac

Ovaj avanturist voli uživati u svemu pa i u ljubljenju. Njegovi poljupci su strastveni, spontani i uvijek želi još. Prepun je iznenađenja, stalno ljubi na drugačiji način jer voli isprobavati sve tehnike ovog intimnog čina. Problem je jedino u tome što se rijetko ljubi pošto najčešće izbjegava prisnosti.

Jarac

Njemu uvijek treba vremena da prihvati ljubav. Jarac nikad ništa ne radi na brzinu, pa mu je ljubljenje “recept” za opuštanje i “pripremu” za seks. Nikada se ne ljubi strasno i ne čini to na javnom mjestu.

Vodenjak

On je simbol slobode u ljubavi pa i u poljupcu. Može se bez problema ljubiti strastveno i divlje na javnom mjestu ne obazirući se na prolaznike. Uživa u isprobavanju novih tehnika, a voli i da mu partnerica demonstrira svoje načine. Obožava promatrati partnericu dok se ljube.

Ribe

Senzualna Riba ljubi polako i odmjereno. Njegovi poljupci su istraživački i dugo traju. Ne vole nestrpljive i strastvene partnerice, niti one dominantne. On mora biti taj koji vodi igru pa makar ona trajala satima. Time često dovodi partnericu u zabludu da pomislili kako on nije dovoljno zagrijan.

Povratak na Net.hr