LJUBAVNI HOROSKOP / Nije sve tako sivo kada imaš uz koga isprobati sve živo: Znaku koji preferira sadomazo igrice stiže idealna žrtva

Image
Izvor: Shutterstock

Nezadovoljni neženje iskusit će novo veliko valovlje emocionalnog nespokoja i usamljenosti

20.1.2023.
19:35
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlad Mjesec u astrološkom znaku Vodenjaka u sekstilu s Jupiterom krasan je (malo preoptimističan) aspekt za ekspanzivno cjelivanje i ljubovanje, ali 'hladna konjunkcija' Venere i Saturna neće nam dopuštati (kočnica, strah, susprezanje) da s njim ili s njom naektrizirano brzo i neodgovorno olako iskonzumiramo slobodnu ljubav.

Njoj – „kamenom cvijetu s lijepom fasadom“, bit će važnija duhovna ljepota odnosa i kontrola vjernosti nego slijepi egzibicijski instinkti i frigidni perverzni seks. Nepovjerenje vodi skandalu!

Nezadovoljni neženje iskusit će novo veliko valovlje emocionalnog nespokoja i usamljenosti, i sve to za njihovo dobro - kako bi se konačno osvijestili i ohrabrili!

Sniježnohladni kozmički spoj Venere i Saturna donosi nekorisnu simpatiju (ruinirane statue) starijih, oslikava sumnjičavost i melankoliju, i upozorava na potencijalni kraj zaljubljenosti ili nastavak trpljenja zbog samoljublja.

Oni najniže svijesti žele uploviti u bračne vode na silu po nagovoru. Ti i takvi, robovi ponižavajuće tradicije, ozbiljno su zainteresirani i za 'srednjovjekovnu' kupovinu žene!

Ovan

Niste baš ludi za sniježnim pokrivačem i zimskim razdobljem u cjelini. Najradije se skrivate i strastveno vruće seksate - ispod toploga popluna. Dimite zajedno - zeleno? Otvorite prozore i provjetrite stan da vam svježi zrak pročisti zadimljena kisela plućica.      

Bik

Uran se pokrenuo direktno u vašem cijenjenom znaku i upravo ste započeli snimati nove nastavke vaših i njegovih ili njezinih eksplicitnih seksi scena. Ako je sve legalno i nemanipulativno, slobodno egzibicijski eksperimentalno uživajte, i na zdravlje vam bilo.    

Blizanci 

Njega ili nju direktno pitate i 'opipate', pa što bude. Ako vas pristojno otkanta, ništa zato, lepršavo ćete odletjeti dalje svojim putem. Nije da vas hvalimo, ali stvarno imate 'na lageru' poveći broj raznolikih kandidat(kinj)a za seksi prijateljsku ljubavologiju!    

Rak

Sunce vam je izašlo iz opozicije, a uskoro će vas i Pluton ostaviti na miru. Imate razloga za (umjereni) optimizam. Stvari bi se trebale pokrenuti na bolje jer će vas od ožujka i 'strogi sudac' Saturn milostivije gledati. Trenutna ljubavna situacija? Još ste u gol-autu.    

Lav 

Rođeni sredinom kolovoza trpe i podnose opoziciju Saturna na natalno Sunce i trebali bi pripaziti da se ne skotrljaju niz pokretne stepenice. Uz krizna stanja svijesti, skloni ste antologijskoj nehrabrosti i potcjenjivanju sebe. On(a) vas voli, ne budalite bez povoda.    

Djevica 

Izgledate preozbiljno i strogo poslovno. Emocije ste odgurnuli u stranu i racionalizam je vaša posljednja linija obrane – od sebe samih. Stiže vam tranzitna Venera u 7. 'prirodno' polje horoskopa i princ(eza) će pokucati na vrata vašeg zaključanog srčeka!      

Vaga 

Sanjivo i romantično idealizirate vlastitu zbilju i ne pokazujete interes za buđenje. Venera vam odlazi iz skladnog aspekta, Mars vas i dalje energizira adrenalinom, a Jupiter opozitni upozorava da izbjegavate pretjeranosti. U seksanju ste živa kreativa!      

Škorpion 

Črne, otrovne Škorpionke, fatalne su zavodnice i lako 'probadaju' muška srca. Niste loše. Pamtite i bolje dane. Venera, a uskoro i Saturn, ući će u znak Riba, a s Ribama ste u tradicionalno finim odnosima. Preferirate sadomazo igrice? Stiže vam idealna žrtva!      

Strijelac 

Razdražljive Strijelce malo tko (lako) podnosi. Smetnje vam stvara svaka kriva dlaka na vama. Brutalno ste iskreni i istinoljubivi i netko vas ne ljubi zbog toga. Igrate ulogu Kentaura, polukonja  polučovjeka koji šeće šumama i voli samoću. Krevet vam je leden!     

Jarac 

Razdoblje Sunca u znaku Jarca otišlo je u ropotarnicu prošlosti i sada u miru možete sagledati što vam se sve zgodnog ili nelijepog izdogađalo u proteklih mjesec dana. Prekomjerno radite, bez dana odmora, i ne valja vam posao. A ljubav? Nulericaaaaa!   

Vodenjak

Ako zagrizete 'u mladu i nezrelu jabuku' griješne ljubavi, ledenohladno ćete raskinut stari odnos. Uz karmički nedopuštenu ljubav, neizbježne su vam nevolje. Slobodni, savjesni, solo primjerci vaše astro vrste, upustit će se u novu vezu koja će trajati i trajati.    

Ribe 

Ribe intuitivno slute nadolazeći (u ožujku) tranzit Saturna kroz njihov astrološki znak i unaprijed tjeskobno strahuju od svakovrsnih opasnosti. Zaigrajte ljubavnu igru produhovljeno ispravno i prosvjetljeno, i vaša loša karma neće pustit korjenje i izniknuti.