Play ponuda

STRASTVENI ZEMALJSKI UŽITCI / Ljubavni horoskop za 2022.: Ovaj znak preplavit će sveljubavni romantizam epskih razmjera

Image
Foto: shutterstock

Tijekom travnja imati ćete važnog umjetničkog i seksi produhovljenog 'posla' s astrološkim Ribama

9.1.2022.
14:45
shutterstock
Play ponuda

U punom, profinjeno estetiziranom sjaju, zasjati ćete 24. siječnja, i krasno kreativno raspoloženje neće vas napuštati sve do 6. ožujka. Ako solirate i sanjate novu ljubav, snovi bi vam se mogli i trebali ispuniti. Ženske Djevice bit će impresionarane fizički snažnim i poslovno financijski uspješnim muškarcima, a od muških Djevaca nebesa očekuju da se konačno prikažu svijetu u svom zavodljivo samopouzdanom izdanju.

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

Tijekom travnja imati ćete važnog umjetničkog i seksi produhovljenog 'posla' s astrološkim Ribama. Ribe su Djevici opozitni znak, i od 'tuđe suprotnosti' možete najviše naučiti i cjelovito se kompletirati. Važno je da se prepustite pozitivnim emocijama, i da ne pokušavate sebi sve racionalno logički pojasniti. Ljubav je teško spoznatljiva energija, izvire iz srca i duše, stiže iznenada, kada to najmanje očekujemo.

Od 28. svibnja Venera će biti u Biku, u svom domicilnom znaku, i od tada ćete se iznova zainteresirati za opipljive ovozemaljske užitke – okus, dodir, miris…. U idealno proljetno vrijeme, bujne svibanjsko lipanjske prirode, najljepše ćete se strastveno sočno rascvasti! Ako ste u vezi s Bikom ili s Bikicom, uživati ćete u odanoj međusobnoj ljubavi onako kako to već dugo niste, savršeno i nezaboravno. Nekome posesivnost smeta, vama ne. Susret Venere i Urana 11. i 12. lipnja, mogao bi vas inspirirati na pustolovne i eksperimentalne ljubavne radnje. Ovo se ponajprije odnosi na vas koji ste skloni povremenom iskakanju iz uhodanog i predvidljivog ljubavnog kolosijeka. Slobodne Djeve u to će vrijeme upoznati nekog novog, i momentalno se u njega ili nju 'prijateljski' zaljubiti. Čisto za napomenu, da unaprijed znate, s Uranom i Venerom zbivaju se luda, hirovita i otkačena spajanja, koja (obično) kratko potraju.

Novi adrenalinski uzlet emocija priuštit će vam ulazak Marsa u Bika – 5. srpnja. Ako ste u najboljim (mlađahnim) godinama, međusobno psihotjelesno slizavanje i srastanje bit će vam najdraža (skoro pa) svakodnevna zanimacija. Dani eksplozivnog spoja Marsa i Urana – 1. i 2. kolovoza, najkritičniji su vam u svezi eventualnog raskida odnosa. Budite na velikom oprezu i ne izazivajte (bez velike potrebe) vraga!

S povratkom Jupitera u Ribe – 29. listopada, vaša proljetna ljubavna priča dobit će svoje nove mistično spiritualne nastavke. Iznova ćete zaigrati dobro vam poznatu ulogu u staroj strastvenoj sapunici, i nećete se osjećati loše. Upravo suprotno, preplaviti će vas sveljubavni idealizam/romantizam još neviđenih (epskih) razmjera.

Play ponuda
Play ponuda