Play ponuda

JESTE LI ZA EKSPLOZIVNO PRASKANJE ILI SENZUALNO MAŽENJE? / Ovisi koji ste horoskopski znak

Image
Foto: Tumblr
30.4.2016.
6:50
Tumblr
Play ponuda

S tranzitnom Venerom u (domicilnom) znaku Bika, osjećaje izražavamo fizički, toplo, postojano i posesivno. Dajemo svoje unutarnje bogatstvo. Reagiramo na putenu, iskonsku energiju drugih. Duboko cijenimo fizičke dojmove: sliku, zvuk, miris, okus i dodirrr. Za senzualno maženje i eksplozivno praskanje, nikad bolje vrijeme!

Ovnovi su „kozmički katapultirani“ u drugu ljubavnu ligu. Kronično ste umorni i neispavani zbog stalne jurnjave za seksi zadovoljstvom. Stišajte ritam strasti. Za koji tjedan iznova ćete zajahati divljeg konja ili mladu ždrebicu. Do tada, mirno pasite travu.

Lavovi su srednje dobro ili prosječno raspoloženi. Patite uslijed nedostatka sunčeve svjetlosti i topline. Vaše reakcije su (polu)anemične. Venera vas ne voli, ali vas Mars tješi. Niste zahvalni. Donedavno ste se kraljevski seksali u luksuznim hotelima.

Strijelci imaju Marsa i Saturna retrogradne u vlastitom znaku, i teško se koncentriraju na sadašnjost. Odustali ste od započete veze. Netragom ste nestali. On(a) vas pamti u vrućim seksi izdanjima, i polako se hladi, dok se skroz ne ohladi.

Bikovi cijene luksuz i lijepe stvari, a tjelesne užitke iznad svega. Fizičke potrebe za hranom, toplinom, ugodom i seksom, iskazujete u svakodnevnom životu na brojne načine, a tko se želi družiti s vama intimno, treba pripomoći u ispunjavanju tih potreba.

Djevice su izuzetno izdržljive, posebno u fizičkoj ljubavi. Skladni planetarni utjecaji daruju vas novim svijetlim perspektivama. Odustali ste od samodostatnosti. Osoba rođena u znaku Bika priuštit će vam nezaboravan erotski užitak. Tražit ćete još!

Jarci ne žure uletjeti u vezu. Sporo iskazujete osjećaje, tek nakon što se uvjerite da ih je druga osoba zaslužila. Vaš ljubavni odnos može postati posjednički i to na način kojeg on(a) neće moći dugo podnositi. U krevetu se najbolje vidi sva vaša posesiva.

Blizancima je stres glavni energetski motorpokretač. Već ste oguglali na svakodnevne egzistencijalne probleme. Kako koji vjetar puhne, vi se prilagodite. Vaši seksualni senzori sve vide i znaju. Potrebne su vam nove stimulacije, bez simulacija.

Vage su prošle kroz ekstravagantno ljubavno razdoblje. Iskre su eksplozivno frcale od nekontroliranih strasti. Bilo je lijepo dok je trajalo. Sunce i Venera otišli su dalje, ali opozicija Urana na Vagu još traje. Mazite se u novom zagrljaju? Vi ne gubite vrijeme.

Vodenjaci imaju problema s financijskom matematikom, i takve stvari im kvare sve ostale račune. U najkraćim crtama, kad ste praznog novčanika, vaš „alat“ je neupotrebljiv. Slobodne Vodenjakice traže nekog pametnog, lijepog, bogatog..., i žive u zemlji Iluziji.

Rakovi su pravi stručnjaci za opuštanje i uživanje. Nakon niza neslavnih ljubavnih epizoda, napokon ste progledali i sami sebi sve oprostili. Život je prekratak da bi se predugo tugovalo. Opušteni i uživalački raspoloženi, idealna ste seksi pračka!

Škorpionima se život jako fino proljepšao, a najsretnija ljubavna jutra tek im trebaju svanuti. Gorki, kakvi po prirodi jeste, neotporni ste na slatko. Sočna Venera u Biku nudi vam sladunjave ljubavne prilike. Kušat ćete med i mlijeko, makar samo za probu.

Ribe više nisu nesretne. Za razliku od (prek)jučer, vaša temeljna samosvijest danas puno bolje funkcionira. Od velike su vam pomoći komplimenti koje (zasluženo) dobivate. Osim krasnog izgleda, i u duši ste prekokrasni. Tko vas „troši“, zlata mu vrijedite.

Play ponuda
Play ponuda