SEKSI HOROSKOP / Hoće nam se svima, tko bi ga odbio, ali planeti upozoravaju da izbjegavamo nepromišljeni seks

Image
Izvor: Shutterstock

Privlači nas sve novo i uzbudljivo: novi ljudi, nove seksi avanture i zabave, novi automobili

19.11.2022.
13:51
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S Venerom u Strijelcu nismo previše osjetljivi na tuđe osjećaje, i jedni druge možemo brutalnom iskrenošću povrijediti. Pretjerujemo u željama. Privlači nas sve novo i uzbudljivo: novi ljudi, nove seksi avanture i zabave, novi automobili.  

Izlazimo iz jedne velike ljubavne drame da bi odmah uletjeli u drugu. S brbljavim i nešutećim retro Marsom u Blizancima, ne ostavljamo ništa neizrečeno.  

S Marsom u kvadratu s Neptunom i Suncem 'na' Algolu, upozorenje glasI: budimo hladne glave i izbjegavajmo nepromišljeni seks! Glava Meduze/zlosretna zvijezda Algol, samo čeka da nas obezglavi.         

Ovan

Za oko vam je zapela jedna seksi slatkica. Vi ste papreni, a ona je bonbon, i vaše brzinsko slizavanje trebalo bi biti čisto savršenstvo. Samo vi maštarite, nije zabranjeno. U stvarnosti, nadrkitis ste volje, plašite pogledom, i mnogi vas zaobilaze.  

Bik

Nije da ne biste štogod umočili, ali nema zainteresiranih stranaka. Nedostatno ste pokretljivi. Čekate da vam ona sleti s neba i smjesti vam se ravno u međunožje. Ni Bikice ne krasi ultrakreativa. Nonstop mrse masnu hranu i bulje u dosadne sapunjare.    

Blizanci 

Marsova kvadratura s Neptunom rasijala vam je i raspršila želje. Od potencijalnih 'izvođača radova', nije vam jasno koga od njih želi vaše seksi nabrijano srce. Ne jurite bezglavo na nepoznat ljubavni teren, jer ćete se izgubiti u prašumi podivljalih nagona.   

Rak

Račići su bili prodisali, i onda su opet usnuli. I Račice su bezvoljne i pospane. Levitirate u mjestu prebivališta i slabo se družite s ostatkom čovječanstva. Kućni ljubimci jedina su vam radost i obveza. Kako 'stvari stoje' na nebesima, seks možete samo (od)sanjati.    

Lav 

Lavovi pate jer ih muči realizacija vlastitih grandioznih ideja. Vaš 'međunožni top', eksplozivno je nestrpljiv i van kontrole. Razočarani u sadašnjost, razmišljate o boljoj prošlosti. Kakav ste seksi igrač nekada bili, a sada samo tašto pozirate bez rezultata.       

Djevica 

Djevice higijeničarke u svom su elementu. Stan vam izgleda poput ljekarne. Uletjet će vam u šesnaesterac krivi tip muškarca. Stare cipele, duga kosa, prekratke hlače, ali s 'majstorskim alatom' koji sve popravlja i razne želje ispunjava. U teškoj ste nedoumici.        

Vaga 

Vage su propule čim su Venera i Merkur ušli u Strijelca. Krasno izgledate, idealno ste osjetilno ovlaženi, erotski sanjarite i čekate da se vaš princ na bijelom konju pojavi na vidiku. Oprez! Približava vam se karakterna konjina, i lažno romantični princ umjetnik.    

Škorpion 

Odigrali ste najbolje seks partije i sada u miru možete kontemplirati o proživljenom iskustvu. I dalje imate potporu Jupitera, ali ste ostali bez zaštite Venere, Merkura i (za koji dan) Sunca. Nema veze, dobili ste (baš) sve što ste tražili. On sjedi, a vi ga šiškate.       

Strijelac 

Vaše raspoloženje se popravlja iako vas ne slušaju (sve) moždane vijuge. Tu ste, a ona je tamo, i nedohvatni ste jedno drugome. Strelica se gola naslikava, i kad joj obline i pozadinu ljubavnik negdje objelodani, bit će kukulele, nisam znala, bila sam naivnaaa!     

Jarac 

Jarci su u laganoj depri. To se kod vas previše i ne vidi jer ste prečesto sivi i mrgudni. Što bi vas točno razveselilo? Znatno veća plaća, plus izdašna božićnica, i fino naparfumizirana eskort dama. Prezahtjevni ste i neskromni, a skrušeno molite krunicu.      

Vodenjak

Vatreno ljubavna strelica nebeska nježno vas je ubola u srce i vrlo su veliki izgledi da nećete dočekati sami – godinu novu 2023.  Sve u životu imate, i samo vam je još seksi originalna ljubavologija nedostajala. Strijelac ili Strelica? Skoro pa sigurno, da je to to.    

Ribe 

Ribice su pregorjele ni krive ni dužne. Niste toliko nedužni koliko (i kako) vi to sebi lijepo umišljate, sram vas bilo. Strastveno ste se šiljili sa zauzetim frajerom, i u maglena jutra doma ga posjećivali? Više niste 'sveta djeva', izgubili ste (moralni) jumf!