Seksi horoskop

GLADNI STE SEKSA I TO SE ITEKAKO VIDI: Lavovi vole na brzaka, a Škorpioni u javnosti

Harmonični tranzitni aspekti Venere s Neptunom i Jupiterom, predkazuju sretn(ij)e ljubavne dane za sve, a ponajviše za rođene u zemljanim (Bik, Djevica, Jarac) astrološkim znakovima. Svjesno ili nesvjesno, bit ćemo u stalnoj potrazi za više emocionalnog zadovoljstva, više materijalnog posjedovanja i više seksa!   

Ovnovi više nisu glavni igrači u nedavno započetoj ljubavnoj igri. Na klupi ste za rezerve. Ne, niste frustrirani. Drugima se to samo pričinjava. Moš mislit. Ni Ovnice nisu bolje sreće. Pošteno ste se „ispraskali“ u travnju. Vi bi još? Sada druge igračice vode igru!

Lavovi se lako strastveno zapale i razgore, a teško se gase. Imate problema sa samokontrolom. Prelazite demarkacijske linije. Partner(ica) sumnja u vašu nevjernu ćud. Zbog kratkotrajno brzoprolaznih seksi užitaka, izgubili ste mir u sebi. Cijena je previsoka.

Strijelci su izvan funkcije i (pre)rijetko se fukaju. Rođeni u studenom imaju potporu Marsa, i ti i takvi se ne ubrajaju u gore navedenu kategoriju luzera. Važno je u kojem ste mjesecu rođeni. Vjerovali ili ne, i „količina seksanja“ ovisi o takvim stvarima.  

Bikovi su širom otvorili vrata svog srca. Postali ste darežljiviji i po pitanju novčanika. Zmija vam je izgmizala iz džepa? Volite se luksuzno zabavljati i nesputano seksati. Ako niste bogataš, možda vam u život uleti bogatašica. More, jahta, malo vitra…

Djevice imaju sve kozmičke preduvjete za sreću u ljubavi. Jedino vas magloviti Neptun malo obmanjuje. Ništa strašno. Vaša seksi „proizvodnja“ i „potrošnja“ u kreativnom je pogonu. Možda vas proglase poduzetnikom ili poduzetnicom godine? Vrijedna Djevica.

Jarci su gospodari situacije, a možda i cijeloga okruga. Nitko vam ništa ne može. Jači ste od sudbine. Ako se još niste isprobali u politici, možda se upravo ovih dana učlanite u neku stranku. S čim god se zabavljali, seks vam uredno ne izlazi iz glave? Pohota.   

Blizanci su blago iznenađeni lošim ljubavnim odzivom. Niste pazili što ste pričali, i dogodili su vam se povratni incidenti. Ne možete sjediti na dvije ljubavne stolice istovremeno. Izborite se za jednu „fotelju“. Prestanite „gimnasticirati“ po tuđim krevetima.

Vage se još hlade od nedavnih ljubavnih prženja. Vaš intimni „strujni udar“, u direktnoj je vezi s vašom emocionalnom konstitucijom. Kako se odnosite prema drugima, tako se i drugi odnose prema vama. Seks se događa u međuvremenu.

Vodenjaci su neutralni i nesvrstani. Kišoviti proljetni dani nisu inspirirali vaše romantično srce na kreativno djelovanje. Čekate pojavu Sunca na horizontu? Ako niste romantični, nema veze. Bitno je da ste seksualno ekscentrični, egzotični i aromatični!   

Rakovi su plodni skoro kao Ribe, a definitivno su plodniji od Škorpiona. Planetarni naglasak na astrološkom znaku Bika, ide vam na ruku. Vaša „erotska kliješta“ spremna su za akciju. Ako ulovite Lava ili Lavicu za rep, strastveno će vas izgrist. U ime ljubavi.

Škorpionima se iz dana u dan uspravlja libido. Vaš stroj ne radi kao podmazan, ali ubrzo ćete voziti formulu 1 u krevetu i oko kreveta. Ako se bavite nečasnim ljubavnim poslom, morate se skrivati po garažama i parkiralištima. Još niste otkrili prozračne planinske prijevoje?

Ribe se vole mrijestiti. Plodne ste ikre. Vaši najbolji ljubavni dani upravo traju, i nemate razloga za pritužbe. Zvijezde vam daju mig da krenete u akciju, a vi se predajete bez borbe. Čim padne mrak, zlatna se ribica pretvara u proždrljivu seksi piranu!    

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr