VRUĆI HOROSKOP / Čuvajte se jednog 'ubodnog' znaka ovih dana, tražit će posebne usluge dok vas svlači gladan seksa

Image
Izvor: Shutterstock

Ako odlučimo fizički uživati u nekoj vezi, onda će to biti samo to: fizičko uživanje

9.12.2022.
15:10
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nema zaljubljivanja na prvi pogled

S Venerom u Jarcu u brak se ulazi radi novčane sigurnosti i otvoreno se priznaje da je društveni položaj i materijalno bogatstvo važnije od ljubavi. Ljubav je ozbiljan posao i tu se ne smije griješiti. Ova Venera upućuje na uspon u životu. Unutar veze praktična sigurnost jako je važna da bi se uopće mogli opustiti.

Jarac je znak 'zemlje' i tjelesnost je još jedan od načina opuštanja. Nema zaljubljivanja na prvi pogled i pristanka na romantične iluzije.

Mjera za mjeru, glavno je geslo. Ako odlučimo fizički uživati u nekoj vezi, onda će to biti samo to: fizičko uživanje. Ako ste i sami ambiciozni i usmjereni na zemaljske uspjehe, partner ili partnerica s Venerom u Jarcu stvoren(a) je za vas.

Ovan

Uspostavili ste dominaciju nad sobom samima. Želite vladati i drugima, ali to ne prolazi lako i bezbolno. Jedna vaša prijateljska veza pretvorila se u seksualno ljubavnu. Najprije ste se međusobno fino spoznali, a sada vam tijela govore i pjevaju.

Bik

Ne volite crvenu boju, a stalno vam se crveni pred očima od silne strastvenosti. Mnogi oblijetaju oko vas i nasrću, a vi glumite nevinašce. Smislili ste idealnu formulu opravdanja za vaš pohotni promiskuitet. Zaštite sebe (i sve njih) sigurnim sredstvima!

Blizanci

Imate zastrašujuće oštar i otrovan jezik. Ako mislite da vaše stalne kritike popravljaju njegovo ili njezino srce, bezrazložno ste postali veliki entuzijast i optimist. Ne možete se više ni pošteno uzbuditi ako nije sve po vašem? Pragmatično ste disfunkcionalni!

Rak

Mistično mjesečarite i sami ste sebi najveća zagonetka. Trebali biste biti u stanju upravljati svojom energijom bolje nego obično. Ima vas koji tijekom dana spavate, a po noći ste budni. Za sve je kriva ljubav. Romantična, subverzivna, transcendentalna!

Lav

Pokušavate nešto skriti, ali bezuspješno. Previše ste dramatični i indiskretni i mnogi znaju svašta nešto o vama. Netko iz vaše ljubavne prošlosti osvetoljubivo rovari protiv vašeg lika i djela. Ne glumite anđela. Priznajte partneru ili partnerici što ste sve radili.

Djevica

Plešete na staklenim nogama i brzo i lako vam se dogodi posvemašnji krš i lom. Iracionalno i nagonsko u vama, nadjačava vašu iskonsku racionalističku logiku. Gledate u nepoznatu/nepoznatog sebe. Silno vas plaši vaš rastrošni raspušteni eros!

Vaga

Egzistirate u dubokoj magli. Kod vas se ne zna tko koga, kada i zašto. Živite partizanski u ilegali, ali postupno vas razotkrivaju vaše nemoralne strasti. Svugdje ste bili i svašta vidjeli, ali k sebi još niste došli. Slatke su laži dok ne postanu gorke!

Škorpion

Tiho najtiše, skriveno i pod okriljem mraka pokoravate sve oko sebe. Vaše fatalno privlačne oči sjaje blještavo zavodnički. Pohotni ste u svezi strastvene ljubavologije i nije lako zasiti vašu seksualnu glad. Najžešće vas pali njegovo ili njezino potčinjavanje.

Strijelac

U potrazi ste za ljubavlju u laboratoriju svoga srca. Vaši lovačko ratnički instinkti slabo vas slušaju. Vaša ljubavna veza u slijepoj je ulici, i to je siguran znak da ne vidite što točno radite. Nedostaju topli i vrući dodiri. On(a) se emocionalno smrzava uz vas.

Jarac

Nemate cijenu jer previše vrijedite. Imate previsoko mišljenje o sebi. Uporno pretjerujete sa samohvalom. Napuhani ste jer ste nesigurni. Slobodno dopustite njemu ili njoj da kolo vodi. Možda vam se zavrti u glavi uslijed orgazmičkog transa!!!

Vodenjak

Sviđaju vam se astrološki Strijelci, a Strijelci vole Vage, a Vage ne vole sebe i tu se energija zaustavlja i zatvara. Nije lako živjeti u komuni, ali i plemenski život ima svojih prednosti. Razvijate se u istinskog gurua slobodne ljubavi. Vodite svijet u novo doba!

Ribe

Više ne glumite žrtvu na križu. Stavljate riječi drugima u usta, riječi koje ste sami umjetnički izmislili. Imate obilje energije koju možete uložiti u stvari prema kojima osjećate nesvjesnu duhovnu sklonost. Seksualna aktivnost? Nježno razvaljujete!