BLAGO VAMA AKO STE JEDAN OD NJIH: / Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

Biti pametan nije samo stvar inteligencije. I izuzetno pametni ljudi su skloni trenucima gluposti, ali većinu vremena oni imaju tendenciju da djeluju pametnije

8.8.2015.
8:50
Thinkstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka:

1. Blizanci

Još od malih nogu vole istraživati i ispitivati. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Jako su inteligentni pa iz toga proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnog partnera s kojom će moći pričati o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpion

Niti jedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijet. Oni uvijek i teže da u svemu osjete dubinu, zagrebati ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte manipulirati jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namjere.

3. Strijelac

Zaigrane i radoznale prirode poput Blizanaca, uvijek imaju potrebu saznati više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju procijeniti situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a također i da dobro procijene kakav je tko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta znanstvenika, a matematika i općenito prirodne znanosti su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tokom cijelog života.

B92/Webcafe,hr

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali