Play ponuda

UF, IPAK SU JE UDALJILI / Procurila dramatična snimka na kojoj golišava Ivana Knoll napušta tribinu - nakon žustre rasprave s redarom!

Foto: TikTok

'Hrvatska Knoll Doll odvedena sa stadiona', piše uz snimku na kojoj se vidi kako Ivana odlazi s jednog dijela tribina nakon što joj se obratio redar

10.12.2022.
17:29
TikTok
Play ponuda

Jučer su uoči povijesne utakmice Hrvatske i Brazila objavljene fotografije iz kojih se dalo naslutiti da je naša najseksi navijačica imala problema s osiguranjem. Sada se na TikToku pojavila snimka na kojoj se čini da Ivanu Knoll redar doista ispraća s tribine.

Nije imala ulaznicu?

"Hrvatska Knoll Doll odvedena sa stadiona", piše uz snimku na kojoj se vidi kako Ivana odlazi s jednog dijela tribina nakon što joj se obratio redar. Dok se zgodna crnka penjala uz stepenice, redar je pratio njezino kretanje.

Šuškalo se da je njezina lateks kombinacija bila prevelik zalogaj za stroge katarske zakone, no potom je u medije dospjela informacija kako je Ivana ušla na dio tribine za koji nije imala ulaznicu te da ju je redar zapravo upozorio da se vrati na svoje mjesto.

Play ponuda