Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Lokalni Izbori 2021.
PODVLAČENJE CRTE
/
Nezavisnih najviše ikad, HDZ i dalje dominira: 'Etablirane stranke najmanje vode računa o jakim osobama na terenu'
PODVLAČENJE CRTE
/
Nezavisnih najviše ikad, HDZ i dalje dominira: 'Etablirane stranke najmanje vode računa o jakim osobama na terenu'
izabrani gradonačelnik
/
Tomašević najavio prve poteze: 'Ništa nećemo raditi preko koljena. Razgovarat ćemo sa svima jedan na jedan'
izabrani gradonačelnik
/
Tomašević najavio prve poteze: 'Ništa nećemo raditi preko koljena. Razgovarat ćemo sa svima jedan na jedan'
nakon pobjede
/
Što sve čeka Tomaševića? Glomazni Holding, prespora obnova, kamioni smeća i mutna žičara. Holy: 'Nije lako izdržati pritiske interesnih skupina'
nakon pobjede
/
Što sve čeka Tomaševića? Glomazni Holding, prespora obnova, kamioni smeća i mutna žičara. Holy: 'Nije lako izdržati pritiske interesnih skupina'
dojmovi jutra nakon
/
Analiza Damire Gregoret: Splićani su odabrali promjene! Grad pod Marjanom prvi put će voditi fizičar - Ivica Puljak
dojmovi jutra nakon
/
Analiza Damire Gregoret: Splićani su odabrali promjene! Grad pod Marjanom prvi put će voditi fizičar - Ivica Puljak
KOLUMNISTICA O REZULTATIMA IZBORA
/
'SDP i drugi bi skakali do plafona da imaju pola toga što je dobio HDZ'
KOLUMNISTICA O REZULTATIMA IZBORA
/
'SDP i drugi bi skakali do plafona da imaju pola toga što je dobio HDZ'
nakon napada
/
Nakon Plenkovićevog napada oglasio se RTL te prozvani Lalić: 'Osobno sam kao građanin zabrinut zbog takvog komuniciranja i ponašanja premijera'
nakon napada
/
Nakon Plenkovićevog napada oglasio se RTL te prozvani Lalić: 'Osobno sam kao građanin zabrinut zbog takvog komuniciranja i ponašanja premijera'
DOLENEC NA FACEBOOKU
/
Nakon sinoćnjeg velikog slavlja javila se i Tomaševićeva zamjenica: 'Idemo probuditi ovaj grad'
DOLENEC NA FACEBOOKU
/
Nakon sinoćnjeg velikog slavlja javila se i Tomaševićeva zamjenica: 'Idemo probuditi ovaj grad'
AZRIN HIT IZ 1982.
/
Milanović citirao Štulića kako bi poslao poruku Tomaševiću: 'Ako želiš da mijenjaš ljude...'
AZRIN HIT IZ 1982.
/
Milanović citirao Štulića kako bi poslao poruku Tomaševiću: 'Ako želiš da mijenjaš ljude...'
o možemo! i tomaševiću
/
Hasanbegović iz Domovinskog pokreta za RTL.hr: 'Podržat ćemo sve programe koji su lišeni ideološkoga sektaštva'
o možemo! i tomaševiću
/
Hasanbegović iz Domovinskog pokreta za RTL.hr: 'Podržat ćemo sve programe koji su lišeni ideološkoga sektaštva'
MILANOVIĆ U 'ELEMENTU'
/
'Zna se u kojoj kuruzi su klečali Pupovac i ostali kada sam se ja borio za očito fiktivna prava Srba'; 'Ne može na čelu DP-a biti netko tko je zbrisao u SAD'
MILANOVIĆ U 'ELEMENTU'
/
'Zna se u kojoj kuruzi su klečali Pupovac i ostali kada sam se ja borio za očito fiktivna prava Srba'; 'Ne može na čelu DP-a biti netko tko je zbrisao u SAD'
KRAJ NJIHOVE ERE
/
'Teškaši' koji su izgubili u drugom krugu: Neki od njih su na lokalnu funkciju zasjeli daleke 2000. godine!
KRAJ NJIHOVE ERE
/
'Teškaši' koji su izgubili u drugom krugu: Neki od njih su na lokalnu funkciju zasjeli daleke 2000. godine!
lokalni izbori 2021.
/
Sandra Benčić iz Možemo! za RTL.hr otkriva s kime idu u koaliciju u Skupštini i koji će biti prvi potezi: Evo što je poručila građanima
lokalni izbori 2021.
/
Sandra Benčić iz Možemo! za RTL.hr otkriva s kime idu u koaliciju u Skupštini i koji će biti prvi potezi: Evo što je poručila građanima
tijesna pobjeda
/
SDP će tražiti ponovno prebrojavanje glasova za župana, evo i zašto
tijesna pobjeda
/
SDP će tražiti ponovno prebrojavanje glasova za župana, evo i zašto
Nakon drugog kruga lokalnih izbora
/
Od pet vukovarsko-srijemskih gradova pogledajte u koliko je HDZ zadržao vlast
Nakon drugog kruga lokalnih izbora
/
Od pet vukovarsko-srijemskih gradova pogledajte u koliko je HDZ zadržao vlast
BITKA ZA ZAGREB
/
Tomislav Tomašević je novi gradonačelnik Zagreba, osvojio je više glasova nego što je Bandić ikad uspio!
BITKA ZA ZAGREB
/
Tomislav Tomašević je novi gradonačelnik Zagreba, osvojio je više glasova nego što je Bandić ikad uspio!
PROMJENA U METROPOLI
/
VIDEO Pobjednički govor novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića: 'Krenimo zajedno u bolju budućnost'
PROMJENA U METROPOLI
/
VIDEO Pobjednički govor novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića: 'Krenimo zajedno u bolju budućnost'
PROMJENE NA POLUOTOKU
/
Boris Miletić istarski župan sa samo 54 glasa razlike, ali IDS je izgubio gradonačelnika Pule
PROMJENE NA POLUOTOKU
/
Boris Miletić istarski župan sa samo 54 glasa razlike, ali IDS je izgubio gradonačelnika Pule
pobjednički govor
/
Novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak: 'Ispred nas je velik posao! Umjesto da gledamo kakvi smo ljudi bili nekad, trebamo gledati kakvi smo ljudi postali'
pobjednički govor
/
Novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak: 'Ispred nas je velik posao! Umjesto da gledamo kakvi smo ljudi bili nekad, trebamo gledati kakvi smo ljudi postali'
već ju je zvao premijer
/
Nova gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes: 'Okrećemo novu stranicu i idemo graditi Petrinju'
već ju je zvao premijer
/
Nova gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes: 'Okrećemo novu stranicu i idemo graditi Petrinju'
pobjednici i gubitnici
/
Pogledajte rezultate lokalnih izbora u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci te ostalim hrvatskim gradovima
pobjednici i gubitnici
/
Pogledajte rezultate lokalnih izbora u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci te ostalim hrvatskim gradovima
IZNENAĐENJA NA POMOLU
/
Promjene na sjeveru Hrvatske: Radimir Čačić gubi u županiji, a Ivan Čehok u Varaždinu! Čačić: 'Očito je da SDP-ovi glasači nisu izašli na izbore'
IZNENAĐENJA NA POMOLU
/
Promjene na sjeveru Hrvatske: Radimir Čačić gubi u županiji, a Ivan Čehok u Varaždinu! Čačić: 'Očito je da SDP-ovi glasači nisu izašli na izbore'
o rezultatima
/
Bojan Ivošević: Taj Facebook komentar je bio sramota, ispričao sam se i nadam se da će ti ljudi prihvatiti ispriku, jer bez toga ova pobjeda nije cijela
o rezultatima
/
Bojan Ivošević: Taj Facebook komentar je bio sramota, ispričao sam se i nadam se da će ti ljudi prihvatiti ispriku, jer bez toga ova pobjeda nije cijela
U ŽUPANIJI VODI KOMADINA
/
Neslužbeni rezultati DIP-a: SDP-ov Filipović izgledni novi gradonačelnik Rijeke!
U ŽUPANIJI VODI KOMADINA
/
Neslužbeni rezultati DIP-a: SDP-ov Filipović izgledni novi gradonačelnik Rijeke!
sraz bivšeg i aktualnog HDZ-ovca
/
Žestoka bitka za HDZ-ovu utvrdu koja će odrediti i budućnost parlamentarnih izbora
sraz bivšeg i aktualnog HDZ-ovca
/
Žestoka bitka za HDZ-ovu utvrdu koja će odrediti i budućnost parlamentarnih izbora
NASTAVAK VLADAVINE
/
SDP slavi u Rijeci, kandidat za gradonačelnika Filipović: 'Imamo više od 55 posto podrške'
NASTAVAK VLADAVINE
/
SDP slavi u Rijeci, kandidat za gradonačelnika Filipović: 'Imamo više od 55 posto podrške'
LOKALNI IZBORI
/
HDZ-ov favorit za gradonačelnika Osijeka Ivan Radić za RTL: 'Slavlje je, ali nema mjesta euforiji'
LOKALNI IZBORI
/
HDZ-ov favorit za gradonačelnika Osijeka Ivan Radić za RTL: 'Slavlje je, ali nema mjesta euforiji'
lokalni izbori 2021.
/
Predsjednik DIP-a Đuro Sessa u RTL-u Danas otkrio je li bilo prijava nepravilnosti i čemu se može pripisati manja izlaznost birača
lokalni izbori 2021.
/
Predsjednik DIP-a Đuro Sessa u RTL-u Danas otkrio je li bilo prijava nepravilnosti i čemu se može pripisati manja izlaznost birača
Lokalni izbori
/
Stigli novi podaci o izlaznosti, evo koliko je birača izašlo na birališta u drugom krugu
Lokalni izbori
/
Stigli novi podaci o izlaznosti, evo koliko je birača izašlo na birališta u drugom krugu
TOMAŠEVIĆ IPAK NIJE DOBIO POLICIJSKU ZAŠTITU
/
Iz PU zagrebačke objasnili prisutnost policajaca na skupu
TOMAŠEVIĆ IPAK NIJE DOBIO POLICIJSKU ZAŠTITU
/
Iz PU zagrebačke objasnili prisutnost policajaca na skupu
SDP-ovom načelniku na kuću napisali sprejem 'Šokac komunjaro' i probušili sve gume na autu!
SDP-ovom načelniku na kuću napisali sprejem 'Šokac komunjaro' i probušili sve gume na autu!
promocija plus za rtl
/
EKSKLUZIVNO DONOSIMO: Posljednja anketa prije drugog kruga u Splitu prednost daje Puljku, ali još se sve može preokrenuti
promocija plus za rtl
/
EKSKLUZIVNO DONOSIMO: Posljednja anketa prije drugog kruga u Splitu prednost daje Puljku, ali još se sve može preokrenuti
PLENKI I PEĐA, MONOPOLA VIŠE NEMA
/
Počela je razgradnja mreže, partitokracija je na konopcima, a dva je čovjeka mogu dokinuti
PLENKI I PEĐA, MONOPOLA VIŠE NEMA
/
Počela je razgradnja mreže, partitokracija je na konopcima, a dva je čovjeka mogu dokinuti
KUM NA KUMČE, HDZ-OVAC NA HDZ-OVCA
/
Drugi krug osobito je zanimljiv u Dalmaciji: ‘To vam je u malom mistu normalno’
KUM NA KUMČE, HDZ-OVAC NA HDZ-OVCA
/
Drugi krug osobito je zanimljiv u Dalmaciji: ‘To vam je u malom mistu normalno’
PULJAK KAŽE DA JE HDZ UHVATILA PANIKA
/
‘Aktivirali su mašineriju, troše desetke tisuća kuna i gradom dijele letke kojima šire laži’
PULJAK KAŽE DA JE HDZ UHVATILA PANIKA
/
‘Aktivirali su mašineriju, troše desetke tisuća kuna i gradom dijele letke kojima šire laži’
‘TO SU LJUDI KOJI SKAČU PO KONTEJNERIMA, NOSE MRTVAČKE KOVČEGE’
/
Škoro: ‘Što sam ja to rekao da se Tomašević osjeća nesigurno?’
‘TO SU LJUDI KOJI SKAČU PO KONTEJNERIMA, NOSE MRTVAČKE KOVČEGE’
/
Škoro: ‘Što sam ja to rekao da se Tomašević osjeća nesigurno?’
TOMAŠEVIĆ ODGOVORIO PLENKOVIĆU
/
‘Došao sam bez policije; imamo jako veliki broj kleveta, a o pravnim postupcima ćemo kasnije’
TOMAŠEVIĆ ODGOVORIO PLENKOVIĆU
/
‘Došao sam bez policije; imamo jako veliki broj kleveta, a o pravnim postupcima ćemo kasnije’
PROFESOR FILIP, KANDIDAT ZA PULU
/
‘Podmeću mi da sam ustaša i da ću dovesti Thompsona, ali nema uzmaka, razmontirat ću utvrdu korupcije’
PROFESOR FILIP, KANDIDAT ZA PULU
/
‘Podmeću mi da sam ustaša i da ću dovesti Thompsona, ali nema uzmaka, razmontirat ću utvrdu korupcije’
U studiju RTL-a
/
Pogledajte žestoko sučeljavanje riječkih kandidata: 'Vi ste Trojanski konj HDZ-a'. - 'Ovo će biti referendum protiv SDP-a'
U studiju RTL-a
/
Pogledajte žestoko sučeljavanje riječkih kandidata: 'Vi ste Trojanski konj HDZ-a'. - 'Ovo će biti referendum protiv SDP-a'
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga u Rijeci. Neodlučni možda presude o gradonačelniku u zadnjim trenucima
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga u Rijeci. Neodlučni možda presude o gradonačelniku u zadnjim trenucima
OBERSNEL USKORO ODLAZI S ČELA RIJEKE:
/
'21 godina bila je sasvim dosta, vrijeme je za mlađe'
OBERSNEL USKORO ODLAZI S ČELA RIJEKE:
/
'21 godina bila je sasvim dosta, vrijeme je za mlađe'
RELKOVIĆ ĆE TUŽITI SDP-OVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA RIJEKE:
/
'Filipović je izrekao niz laži da bi me osramotio'
RELKOVIĆ ĆE TUŽITI SDP-OVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA RIJEKE:
/
'Filipović je izrekao niz laži da bi me osramotio'
Sučeljavanje Radića i Mlinarevića
/
Žestoka svađa u studiju: 'Ja sam s 22 godine zapošljavao osam ljudi.' - 'Ja sam s 23 i pol zapošljavao 55'
Sučeljavanje Radića i Mlinarevića
/
Žestoka svađa u studiju: 'Ja sam s 22 godine zapošljavao osam ljudi.' - 'Ja sam s 23 i pol zapošljavao 55'
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga izbora u Osijeku. Radić vodi pred Mlinarevićem, ali jako je puno neodlučnih
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga izbora u Osijeku. Radić vodi pred Mlinarevićem, ali jako je puno neodlučnih
Mlinarević vs. Radić
/
PRATITE NA RTL-U! Tko će postati prvi čovjek Osijeka? HDZ prvi puta ima šansu dobiti gradonačelnika, većinu u Vijeću je već formirao
Mlinarević vs. Radić
/
PRATITE NA RTL-U! Tko će postati prvi čovjek Osijeka? HDZ prvi puta ima šansu dobiti gradonačelnika, većinu u Vijeću je već formirao
DUMBOVIĆ O PROSVJEDU GRAĐEVINARA:
/
'To su nekorektna podmetanja pred drugi krug izbora'
DUMBOVIĆ O PROSVJEDU GRAĐEVINARA:
/
'To su nekorektna podmetanja pred drugi krug izbora'
A EVO I NJEGA:
/
Thompson poziva birače na drugi krug, priča o 'naletu ekstremne ljevice' i govori kako su izbori ideološki
A EVO I NJEGA:
/
Thompson poziva birače na drugi krug, priča o 'naletu ekstremne ljevice' i govori kako su izbori ideološki
RTL-ovi komentatori
/
Dražen Lalić i Krešimir Macan u Direktu: 'Nakon sučeljavanja i kampanje Škore i njegovih suradnika je jasno da će hametice pobijediti Tomašević'
RTL-ovi komentatori
/
Dražen Lalić i Krešimir Macan u Direktu: 'Nakon sučeljavanja i kampanje Škore i njegovih suradnika je jasno da će hametice pobijediti Tomašević'
SUČELJAVANJE NA RTL-U
/
Žestoka svađa Škore i Tomaševića: 'Ovo su smiješne optužbe i podmetanje činjenica'
SUČELJAVANJE NA RTL-U
/
Žestoka svađa Škore i Tomaševića: 'Ovo su smiješne optužbe i podmetanje činjenica'
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije konačne bitke za Zagreb: Tomašević ima ogromnu prednost pred Škorom!
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije konačne bitke za Zagreb: Tomašević ima ogromnu prednost pred Škorom!
'EVO, PREDSJEDNIK JE REKAO DA NEĆE GLASATI NI U DRUGOM KRUGU, PA NEĆU NI JA':
/
Što stoji iza apatije Hrvata? Evo što kaže stručnjak
'EVO, PREDSJEDNIK JE REKAO DA NEĆE GLASATI NI U DRUGOM KRUGU, PA NEĆU NI JA':
/
Što stoji iza apatije Hrvata? Evo što kaže stručnjak
Lokalni Izbori 2021. | Stranica
1
2
3