MOŽDA JE ZAKLJUČAN, ALI NE I NEDOSTUPAN: / Pet trikova za pregled fotografija na privatnom Instagram profilu

Ako ste uporni, ima načina da 'provalite' u sakrivene fotke

19.8.2019.
20:51
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da si ne lažemo - svakomu se od nas dogodilo da smo željeli pogledati neki privatan profil na Instagramu, a da ga iz nekog razloga nismo htjeli zapratiti ili nas ta osoba nije primila među svoje pratitelje. Što poduzeti u tom slučaju?

Postoji nekoliko načina da vidite fotografije osobe koja je zaključala svoj Instagram profil.

Pet mogućnosti

  1. Pogledajte ih s profila osobe koja ga prati - sigurno znate nekoga tko će vam izaći u susret.
  2. Napravite lažni profil i nadajte se da će vas prihvatiti. A možda već imate neki profil koji koristite za takve akcije? Niste ni vi naivni.
  3. Koristite Google - ako u pretraživač kopirate naziv toga profila, odnosno korisničko ime osobe, i onda kliknete na Image Search, postoje velike šanse da će vam se pojaviti neke od fotografija te osobe prije nego što je zaključala profil. Također, moguće je da ćete naići na tagirane fotografije te osobe na nekim javnim korisničkim profilima, kao i na fotografije koje ima na svojim profilima na drugim društvenim mrežama poput Flickra, Tumblra ili Facebooka. To vam možda neće dati izravan pristup privatnom Instagram profilu, no moglo bi vam pomoći da pronađete sadržaj koji vas toliko zanima.
  4. Riskantne aplikacije - na internetu postoji i niz aplikacija koje obećavaju pristup privatnim profilima uz vama, navodno, zajamčenu anonimnost, a neke od njih su WatchInsta te InstaSpy. Međutim, imajte na umu da su ti alati veoma sumnjivog porijekla i da će tražiti pristup vašim osobnim podacima, a pitanje je hoćete li na kraju dobiti pristup sadržaju koji želite pogledati.
  5. A da možda ipak progutate ponos i zapratite tu osobu?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali