FACEBOOK KAO SNAPCHAT: / Messenger će uskoro imati opciju samouništavanja poruka

Facebook Messenger će uskoro imati novu opciju. Ako želite, nakon što ste napisali poruku nekome, moći ćete uključiti opciju brisanja poruke nakon sat vremena.

13.11.2015.
15:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Opcija brisanja poruke će se jednostavno aktivirati. Naime, na vrhu ekrana će biti ikona pješčanos sata, koju će trebati dotaknuti za aktiviranje opcije. Ako ponovno kliknete na ikonu, opcija se gasi.

„Krenuli smo s testiranjem ove opcije u Francuskoj. Poruke koje same nestaju pružaju ljudima još jednu zanimljivu opciju koju mogu odabrati prilikom korištenja Messenger aplikacije. Očekujemo povratne informacije od korisnika kada budu isprobali opciju", poručili su iz Facebooka.

Opcija je dostupna za svaki razgovor i može se aktivirati po želji. Gledajući slike aplikacije, razgovori u balončićima imaju uključenu opciju brisanja poruka. Umjesto dosadašnjeg plavog okvira sa bijelim tekstom, pojavit će se bijeli prozor.

Ovim potezom Facebook dodatno povećava rivalitet prema Snapchatu koji traje dvije godine. Sve je krenulo nakon što je Facebook navodno pokušao kupiti Snapchat za tri milijarde dolara, ali ga je odbio tadašnji izvršni direktor Evan Spiegle.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali