Aston Martin službeno najavio crossover

13.4.2015.
15:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Konkretnije, Palmer je rekao kako je Aston Masrtin u svom prvom stoljeću bankrotirao sedam puta te je cilj sadašnjeg vodstva osigurati da se u drugom stoljeću takvo nešto ne ponovi. Upravo stoga Aston se priprema svojim kupcima uskoro ponuditi crossover koji bi na tržište trebao stići najkasnije 2019, a koji je već najavljen konceptnim modelom DBX s ovogodišnjeg ženevskog auto salona, piše Autonet.hr.

Naime, crossoveri su vrlo popularni među kupcima novih automobila, a sve upućuje i na daljnji rast njihove popularnosti pa e stoga sasvim razumljiva želja Aston Martina da na tom području uzme i svoj mali dio kolača.

Taj će se model temeljiti na novoj platformi koju će dijeliti s novom limuzinom te trećim za sada nepoznatim automobilom. S druge strane trenutna će ponuda biti značajno pomlađena, a najveću razliku u odnosu na sadašnje modele će činiti još jedna nova platforma.

Drugim riječima, buduća astonova ponuda će se temeljiti na dvije u potpunosti nove platforme, a prvi novitet koji će koristiti ovu namijenjenu sportskim modelima je nasljednik modela DB9, koji se očekuje 2016, a za kojega se vjeruje kako će nositi oznaku DB11 kako bi se dodatno naglasio odmak od sadašnje generacije.

Na kraju dodajmo i kako je Palmer potvrdio da će uz nove AMG-ove bi-turbo V8 motore Aston Martin nastaviti koristiti i fordove V12 pogonske strojeve.

http://www.autonet.hr/aston-martin-sluzbeno-najavio-crossover-nove-platforme-i-obnovu-ponude

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali