Pozdravimo Barakude zajedno / Zlatni vaterpolisti danas se vraćaju u Hrvatsku: priprema se veliki doček na Trgu!

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Grad Zagreb i Hrvatski vaterpolski savez priredit će organizirani doček za vaterpoliste koji su na Svjetskom prvenstvu Budimpešti osvojili zlatnu medalju

30.7.2017.
8:20
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Grad Zagreb i Hrvatski vaterpolski savez priredit će organizirani doček za vaterpoliste koji su na Svjetskom prvenstvu Budimpešti osvojili zlatnu medalju.

Doček za hrvatske reprezentativce bit će priređen u nedjelju u 18,00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici HOO-a čestitali vaterpolistima

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i JosipČop čestitali su hrvatskoj muškoj vaterpolskoj reprezentaciji na svjetskom naslovu koji su osvojili u Budimpešti pobijedivši u finalu domaćina Mađarsku sa 8-6.

"Dragi vaterpolisti, svjetski prvaci, hvala vam na uzbuđenju i veselju koje ste priuštili svim hrvatskim ljubiteljima sporta koji su vas napeto pratili iz pobjede u pobjedu, na vašem putu osvajanja svjetskog naslova. Ponosni smo što imamo najbolje vaterpoliste na svijetu! Bit će nam veliko zadovoljstvo pratiti vas i u vašim budućim pobjedama, na olimpijskom putu do Tokija", stoji između ostalog u čestitki čelnika HOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sabora Jandroković čestitao vaterpolistima

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković čestitao je hrvatskoj muškoj vaterpolskoj reprezentaciji na osvajanju naslova svjetskog prvaka na SP u Budimpešti. 

"Čestitam sjajnoj hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji, koja je večeras u finalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti pokazala srčanost, zajedništvo, veliku motiviranost i snažnu usmjerenost na cilj - i tako postigla veličanstvenu pobjedu i vinula se na vaterpolski tron svijeta. Dragi vaterpolisti, najbolji ste na svijetu, istinski ste primjer svima i ponosimo se vama!", stoji u čestitki predsjednika Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo