ZAVIRITE U ARENU

ZAGRIJAVANJE ZA FINALE: Stiglo upozorenje navijačima, tenisači se pohvalili ušminkanim izdanjima

U petak počinje finale Davis Cupa u kojem će Hrvatska po drugi puta pokušati osvojiti prestižni naslov.

U zagrebačkoj Arenu gostovat će Argentina, koja će u publici imati podršku velikog Diega Armanda Maradone i oko 2000 navijača.

Hrvatski teniski savez povodom ovog događaja objavio je upute za sve one koji je mečeve pratiti uživo.

“Zbog obaveznih pregleda i kontrole ulaska u dvoranu Arena Zagreb molimo sve navijače i posjetitelje da dođu na vrijeme, a najkasnije dva sata prije početka naznačenog na ulaznicama, kako bi mogli pravovremeno ući u dvoranu te izbjeći gužve uoči samog početka Davis Cup natjecanja. Također, molimo vas da na ulazima pratite upute redarske službe te da u dvorani sjedite na svojim mjestima, označenima na vašim ulaznicama”, stoji u priopćenju Saveza u kojem se dodaje:

“Obzirom na sigurnosnu prosudbu i pravila razdvajanja gostujućih i domaćih navijača, navijači reprezentacije Argentine su smješteni u zasebnom dijelu dvorane te će im ulazak u dvoranu s navijačkim obilježjima reprezentacije Argentine biti omogućen isključivo za gostujući sektor. Navijačima koji prekrše uvjete prodaje ulaznica neće biti omogućen ulazak u dvoranu i ulaznice će biti poništene.

Navijače i posjetitelje ovim putem molimo za fer i korektno navijanje i ponašanje, odnosno da u dvorani slušaju upute organizatora i redarske službe”.

U međuvremenu, na službenoj Facebook stranici Davis Cupa objavljen je video razgovora s hrvatskim tenisačima. Oni su uoči svečane večere u Zagrebu otkrili kome je trebalo najviše vremena da se spremi.

Također, na finale su se uoči večere osvrnuli i Argentinci, Juan Martin del Potro i izbornik Daniel Oršanić.

Hravtski tenisači pohvalili su se na društvenim mrežama ušminknim izdanjima na svečanoj večeri.

The team

A post shared by big daddy karlo (@ivokarlovic) on

The mayor

A post shared by big daddy karlo (@ivokarlovic) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr