ZASTRAŠUJUĆI PREDATOR POLUDIO ZBOG MIOČIĆA I CORMIERA: / 'To je skroz čudno, ne postoje nikakva pravila, svi smo frustrirani'

Image
Foto: Profimedia

Svijet skoro godinu dana čeka borbu za naslov

8.5.2020.
14:08
Profimedia
VOYO logo

Kamerunsko-francuski MMA borac FrancisNgannou postaje sve nestrpljiviji. Frustriran je što je UFC-ova teškaška divizija stala nakon posljednje borbe između StipeMiočića i DanielaCormiera. Ona se održala prošlog kolovoza. Miočić je vratio naslov prvaka u svoj posjed, ali od tada ga nije branio. Ti, naravnom frustrira jednog od prvih pretendenata za naslov prvaka.

Image
'DAT ĆU FANOVIMA ŠTO ŽELE': /

Miočić prekinuo sva nagađanja i najavio veliki povratak, UFC-ov prvak potvrdio s kim se želi boriti

Image
'DAT ĆU FANOVIMA ŠTO ŽELE': /

Miočić prekinuo sva nagađanja i najavio veliki povratak, UFC-ov prvak potvrdio s kim se želi boriti

“Mislio sam da ću nakon posljednje moje borbe dobiti priliku za borbu za naslov. No, to se nije dogodilo”, rekao je ‘Predator'. On će se ovog vikenda obračunati s JairzinhomRozenstruikom, a prođe li sve u redu sigurno neće u kavez dok ne dobije priliku boriti se za naslov. No, morat će pričekati da Miočić i Cormier odrade svoju trilogiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pomalo čudno'

“Ne preostaje mi ništa drugo nego pobijediti u ovoj borbi. Mislim da ću pobijediti, ali shvatio sam da ne odlučujem ja. Ne postoje pravila. Radi se tome što UFC želi. OK sam s tim i više se ne brinem oko toga. Prije nekoliko mjeseci puno sam razmišljao o tome, a sada samo razmišljam o borbama. Ne zanima me što je sljedeće, rekao je Kamerunac, koji je na tri pobjede u nizu nakon što je slavio protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza i Juniora dos Santosa. Potom s osvrnuo na treću borbu Miočića i Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša divizija je frustrirana jer stvari predugo stoje. To je frustrirajuće i mnoge bi se stvari trebale mijenjati. Pomalo je to čudno. Gotovo godinu dana nije bilo borbe za naslov. Kada će se ona održati? To nitko ne zna. Kada će s boriti Stipe i DC? Nitko ne zna”, rekao je Ngannou, koji je 2018. izgubio do Miočića u borbi za naslov.

JE LI ZASTRAŠUJUĆI PREDATOR USTVARI VELIKI PREVARANT? Ngannou nije tako moćan kao što se čini: Ovo je dokaz tome

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je i bi li trebalo Miočići oduzeti naslov ako ga uskoro ne bu branio.

“Ne razmišljam o tome jer odluka nije na meni. UFC o tome mora odlučiti. Tražili smo da se održi borba za privremenog prvaka kako bi se riješio ovaj problem, ali su nas odbili, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo