NAKON 12 GODINA / Zajec dvije godine u Dinamu

Image

"Ova Dinamova momčad svakako ima potencijala, a od igrača ću tražiti da budu agresivniji, da igraju sa što manje dodira lopte", poručio je novi trener.

25.5.2010.
15:09
VOYO logo

Velimir Zajec od utorka je i službeno novi trener zagrebačkoga Dinama i na toj će funkciji naslijediti Krunu Jurčića. Ne bude li kakvih komplikacija, Zeko zajec bi na toj dužnosti trebao ostati dvije godine.  

Ovo je Zajecov povratak na "modru" klupu na kojoj je bio prije 12 godina.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Engleskoj i Grčkoj sam puno naučio, te sada o nogometu znam više nego prije dvanaest godina", poručio je Zajec koji je rekao nekoliko riječi i o momčadi:

"Ova Dinamova momčad svakako ima potencijala, a od igrača ću tražiti da budu agresivniji, da igraju sa što manje dodira lopte".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milana Badelja je označio kao  jednog od ključnih igrača u momčadi za koju će naknadno odrediti kakvim će sustavom igrati. Nije propustio priliku pozvati navijače da podrže klub na putu do uspjeha".

Zajec (54) je igračka legenda Dinama, zagrebački je klub vodio i u sezoni 1998/1999, a otad u Dinamu dogodilo 18 trenerskih smjena. Zadnji trenerski posao imao je na klupi Portsmoutha još prije pet godina, a bio je i trenerom Panathinaikosa, jedinog kluba, uz Dinamo, za koji je nastupao i kao igrač. Za reprezentaciju Jugoslavije igrao je u 40 utakmica, a u većini njih je bio kapetanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Dinamom je u sezoni 1998/1999 igrao i u Ligi prvaka zauzevši u skupini s Ajaxom, Olimpiakosom i Portom drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo