SPEKTAKL U ARENI / Zagreb razbio Flensburg

Image

Rukometaši Zagreba u Areni su pred 13.000 gledatelja pobijedili Flensburg 31:26 i nadoknadili poraz od tri gola razlike iz prve utakmice. Zagreb će tako u slučaju identičnog broja bodova na koncu natjecanja po skupinama biti bolji od njemačkog sastava.

28.11.2010.
18:27
VOYO logo

U susretu šestog kola skupine D rukometne Lige prvaka Zagreb Croatia osiguranje je u Areni pred 13.000 gledatelja pobijedio Flensburg 31:26 (14:12) i nadoknadio poraz od tri gola razlike iz prve utakmice. Zagreb će tako u slučaju identičnog broja bodova na koncu natjecanja po skupinama biti bolji od njemačkog sastava.

U najava utakmice rukometaši Zagreba su priželjkivali pobjedu s četiri gola razlike, no nitko se nije nadao da će hrvatski sastav 'razbiti' Flensburg. U pojedinim trenucima susreta Zagreb je imao i deveta razlike (24:15, 26:17) i bio je bolji u svim segmentima igre. Hrvatskog prvaka do pobjede su vukli Zlatko Horvat sa 8 golova, David Spiler sa šest, Gyukla Gal sa pet, te Ivano Balić sa četiri gola, dok je vratar Gorazd Škof sakupio 13 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu iz ove skupine St Peterburg je još u srijedu pobijedio rumunjsku Constantu 29:26 (14:13) i ubilježio drugu pobjedu ove sezone. Večeras se još sastaju Ciudad Real i Bosna.

Na ljestvici vodi Ciudad Real sa 9 bodova, CO Zagreb i Flensburg imju po osam bodova. St Peterburg i Constanta imaju po četiri boda, a na začelju je Bonsa s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo