1. KOLO SKUPINE 2 RUKOMETNE LIGE PRVAKA / Zagreb iznenađujuće poražen

Image

Francuski Chambery predvođen fantastičnim Narcisseom s 11 pogodaka slavio je u prepunoj Ledenoj dvorani 32-30.

14.2.2009.
19:09
VOYO logo

U dva tjedna Francuzi iz Zagreba odlaze s punim plijenom. Nakon reprezentacije, kući se s pobjedom vraća i Chambery koji je u 1. kolu Skupine 2 rukometne Lige prvaka 32-30 svladao Zagreb.

Početak nije odavao takav rasplet. Vodila je momčad Line Červara tijekom cijelog prvog dijela, u jednom trenutku, točnije u 21. minuti i nevjerojatnih 14-7. Činilo se da će Zagreb ubilježiti uvjerljivu pobjedu, da će se gorak ukus nakon finala Svjetskog prvenstva bar malo isprati. Ipak, tako nije mislio trener frncuske momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi mijenjaju vratara, Robin skida neke udarce, Busselier zabija u napadu i eto Francuza na -2 nakon 30 minuta (17-15). U nastavku se razigrao Narcisse, u sedam minuta zabio je čak četiri pogotka. Zagrebaši su neshvatljivo pali, počeli su griješiti. Povratnik u sastav Balić nije imao svoj dan, iako neizmjerno važan za momčad ovaj put je neočekivano prokockao dvije lopte u napadu.

Ipak, pogotkom Mirze Džombe 15 minuta prije kraja Zagreb je poveo 25-22. Unatoč vodstvu, obrana je bila lošiji dio momčadi a kad je tako onda ni vratar ne može mnogo. S druge strane Robin se razbranio u trenutku kad se lomio rezultat. U 54. minuti bilo je 28-29. Zagreb je imao dva igrača viška. Nažalost, Robin je obranio udarac Tonćiju Valčiću, s druge strane Narcisse pogađa za dva razlike Chamberyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadu vraća Lazarov pogotkom sa sedam metara, no brzo je gasi u subotu navečer nezaustavljivi Narcisse novim pogotkom. Na koncu Lazarov nije pogodio iz novog sedmerca.

U drugoj utakmici skupine Celje je na domaćem terenu poraženo 28-34 od Loewena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: Chambery 6, Loewen 4, Zagreb CO 2, Celje 0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo