NOVI HEROJ NACIJE

ZADRANI DOČEKALI STIPU ŽUNIĆA: Pogledajte kakav su spektakl napravili za brončanog iz Londona

Na središnjem trgu u Zadru održan je svečani je dočeka Stipe Žunića, osvajača brončane medalje u bacanju kugle na Svjetskom prvenstvu u Londonu.

Hrvatski kuglaš i osvajač brončane medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu Stipe Žunić u poslijepodnevnim je satima stigao u splitsku zračnu luku gdje su ga dočekali izaslanstvo Atletskog sportskog kluba Split.

NOVI HEROJ NACIJE SLETIO U HRVATSKU: Zadrani priređuju nezaboravan doček brančanom iz Londona

Po dolasku je najavio da će uskoro baciti kuglu preko 22 metra te je naglasio je kako mu je jako važno skorašnje natjecanje Dijamantne lige u Birminghamu, na kojem će loviti bodove za plasman na završnicu Dijamantne lige u Bruxellesu.

“To će biti moje posljednje natjecanje (ove sezone), a onda ću se tijekom cijelog rujna kupati”, kazao je Žunić na proputovanju kroz Split, odakle se uputio u rodni Zadar, gdje mu je pripremljen doček.

“Najbitnije mi je da se večeras podružim s obitelji, a već sutra me čeka trening u Splitu”, rekao je Žunić koji će se, između nastupa u Birminghamu i Bruxellesu, 28. kolovoza zaustaviti u Zagrebu, gdje će na 3. Memorijalu Ivana Ivančića imati priliku ponovno se ogledati s najboljim bacačima kugle u ovom trenutku.

 

Povratak na Net.hr