URNEBESNO

ZA UMRIJETI OD SMIJEHA: Nećete vjerovati što je dočekalo Mourinha na ulasku na stadion

Povratak Josea Mourinha na Stamford Bridge bila je glavna je priča proteklog vikenda u Engleskoj.

Portugalac je, kao što je poznato, u pet godina kao trener Chelseaja osvojio tri naslova prvaka. Iako se očekivalo da će ga navijači toplo dočekati to i nije bio slučaj. Tijekom utakmice s Manchester Unitedom cijelo vrijeme su mu pjevali ‘Više nisi Posebni’.

NOVI ISPAD MOURINHA: Conte naljutio Special Onea! Portugalac mu na uho rekao što misli

Da će njegov povratak itekako biti vatren dalo se naslutiti i prije samog dvoboja. Naime, ispred ulaska na stadion jedno je mjesto bilo posebno rezervirano za Mourinha: ‘Samo za autobuse’.

CHELSEA UNIŠTIO MANCHESTER UNITED: Mourinho doživio debakl u povratku na Stamford Bridge

Smicalica je naravno inspirirana poznatom Mourinhovom taktikom stvaranja ‘bunkera’ pred vlastitim 16-ercem i čekanja prilika iz kontre.

Ona mu je u prošlosti donijela dosta uspjeha, ali je zbog toga došao i na zao glas pa redovito trpi kritike zbog defanzivnog pristupa igri.

Posljednji slučaj toga bio je prije tjedan dana kada je Manchester United gostovao na Anfieldu. Uspjela je njegova momčad sačuvati mrežu praznom, ali je Mourinho donio klubu jedan negativan rekord. United, naime, nikada nije imao niži posjed lopte na jednoj utakmici Premier lige (34%).

Povratak na Net.hr