ZA KOJI ĆE KL / UB IBRAHIMOVIĆ IGRATI? U borbu za Zlatana uključio se i brazilski velikan

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND

Legendarni Šveđanin mogao bi iz Sjeverne preseliti u Južnu Ameriku

28.10.2019.
23:19
AFP, JONATHAN NACKSTRAND
VOYO logo

U posljednje vrijeme mnogo se govori o tome za koji će klub legendarni švedski napadač, 38-godišnji Zlatan Ibrahimović, potpisati u zimskom prijelaznom roku, a sada ugledni talijanski list Gazzetta dello Sport piše da se u borbu za njegov potpis uključio i brazilski velikan Flamengo.

Zlatan je trenutno član američkog LA Galaxyja, no uskoro, krajem kalendarske godine, mu istječe ugovor pa se sa zanimanjem prati gdjre će nastaviti karijeru. Puno se spominjao interes nekih europskih klubova, pogotovo onih iz Italije, a sada su se i Brazilci uključili u utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traženi napadač

Podsjetimo, svjetski mediji već neko vrijeme pišu da je 38-godišnji Ibrahimović sve je bliže povratku u Italiju, međutim on nije želio otkriti gdje bi mogao nastaviti karijeru. “Svi me žele”, poručio je Ibrahimović kojem za nešto više od mjesec dana završava ugovor s LA Galaxyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražen je

Talijanski mediji navode kako bi Ibrahimović karijeru mogao nastaviti u Napoliju, spominjao se i Inter nakon što se ozlijedio Alexis Sanchez. Zvala ga je i Bologna i još nekoliko drugih klubova.

“Italija je moj drugi dom. Međutim, ako se vratim želim se boriti za trofeje,” poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogata karijera

Ibrahimović je u karijeri igrao za sva tri najveća talijanska kluba – Juventus, Inter i Milan. U dresu torinske ‘Stare dame’ osvojio je dva naslova prvaka koja su Juventusu naknadno oduzeta zbog sudjelovanja u aferi Calciopoli, s Interom je osvojio tri ‘scudetta’, dok s Milanom ima jedan naslov talijanskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao je i za Malmo, Ajax, Barcelonu, Manchester United i PSG. U redovima Galaxyja igra od ožujka 2018. godine i u 57 nastupa zabio je 52 gola.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo