POTPISUJE NOVI UGOVOR / Xavi u Barceloni do 2014.

Image

Predsjednik Barcelone, Joan Laporta, potvrdio je da će španjolski reprezentativac Xavi potpisati novi petogodišnji ugovor s katalonskim klubom.

30.11.2008.
9:04
VOYO logo

Nakon brojnih nagađanja oko potpisivanja novog ugovora, predsjednik FC Barcelone Joan Laporta, potvrdio je da će Xavi Hernandez (28), početkom sljedećeg tjedna, potpisati novi petogodišnji ugovor s matičnim klubom. Ugovor će biti potpisan čim se sportski direktor Aitor Begiristain vrati iz Japana, kamo je otputovao zbog obiteljskih razloga.

Xavi je na ovoljetnom Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj bio izabran za najboljeg nogometaša, a potpisom na novi ugovor trebao bi praktički do kraja karijere trebao nositi dres svog jedinog kluba. Za seniorsku je momčad Barcelone debitirao 1997. godine, a u pionirima kluba s Nou Campa počeo je trenirati kao 11-godišnjak, 1991.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sadašnji ugovor ističe 2010. godine, a uvjete nove ugovorne suradnje u petak je njegov menadžer Ivan Corretja dogovorio s predsjednikom Joanom Laportom.

Španjolski mediji javljaju da će prema novom ugovoru Xavi zarađivati 7.5 milijuna eura godišnje, čime bi ušao u krug najbolje plaćenih igrača s Nou Campa odmah iza Messija, Eto'oa i Henryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo