Prva tenisačica svijeta ne pamti ovakav debakl!

U finalu WTA turnira u Dubaiju nećemo gledati finale između sestara Williams. Iznenađujuće, u polufinalu je uspješna bila Venus, ali Serena je doživjela debakl.

21.2.2014.
17:54
VOYO logo

Od najbolje je svjetske tenisačice bolja bila Francuskinja Alize Cornet sa 6-4, 6-4 poslije jednog sata i 22 minute igre. Tri puta je 26. igračica svijeta napravila break i u četvrtom međusobnom dvoboju protiv Amerikanke došla do prve pobjede. Za Serenu je ovo bio drugi turnir u 2014. godini, a na Australian Openu je, podsjećamo, ispala u osmini finala.

Protiv starije sestre Serena je posljednji je put igrala lani u Charlestonu, a nova se prilika nudila u Dubaiju budući da je Venus u ranijem meču svladala Dankinju Caroline Wozniacki. U dvoboju bivših ''jedinica'' svjetskog tenisa Venus je slavila sa 6-3, 6-2. Peta joj je to pobjeda u isto toliko mečeva protiv Wozniacki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 33-godišnju Venus, koja je imala puno problema s ozljedama posljednjih godina, ovo će biti 73. finale u karijeri, a zasad ima 44 puta naslova. Cornet, pak, iza sebe ima tri naslova i isto toliko izgubljenih finala.

Turnir u Dubaiju igra se na tvrdoj podlozi, uz nagradni fond od dva milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo