WILDER DONIO LOŠE VIJESTI ANTHONYJU JOSHUI: / Britanca će slomiti kad čuje što Amerikanac namjerava napraviti

Image
Foto: AFP

Bronačani bombarder želi natrag ono što mu pripada

25.2.2020.
10:44
AFP
VOYO logo

Američki boksač DeontayWilder najavio je u razgovoru za Athletic kako namjerava aktivirati klauzulu o revanšu što znači da će po treći put ući u ring s TysonomFuryjem. Brončani bombarder ostao je bez WBC-ovog pojasa proteklog vikenda nakon što je meč prekinut u sedmoj rundi kada je Fury serijom udaraca teško uzdrmao Wildera.

Image
WILDER PRIZNAO ZBOG KAKVE JE GLUPOSTI IZGUBIO BORBU ŽIVOTA: /

'U trećoj rundi su mi rundi noge potpuno otkazale'

Image
WILDER PRIZNAO ZBOG KAKVE JE GLUPOSTI IZGUBIO BORBU ŽIVOTA: /

'U trećoj rundi su mi rundi noge potpuno otkazale'

Do prekida je došlo kada je njegov pomoćni trener Mark Breland, unatoč protivljenju prvog trenera Jaya Deasa, odlučio baciti ručnik u ring. Taj je potez razbjesnio Amerikanca i sada razmišlja o tome da mu otkaže suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više puta sam rekao da će biti posljedica ako netko baci ručnik. Ako kažem da idem u ring ubiti čovjeka, onda to isto očekujem i za sebe", kazao je Wilder poručivši tako da bi radije umro u rigu nego predao meč. Istu je stvar rekao i u razgovoru za Yahoo Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uznemiren sam zbog Marka jer smo razgovarali o tome puno puta. Ne radi se o emocijama, to je stvar principa. Razgovarali smo o takvim situacijama godinama prije ovog meča. Rekao sam da kao ratnik, šampion i vođa na štitu želim napustiti ring ako do toga dođe. Mom timu sam zato rekao da nikada, kako god stvari izgledale, ne bace ručnik jer sam ja posebna sorta. Još sam imao pet rundi ispred sebe. Koliko god da je loše izgledalo još sam bio u borbi. Razumijem da je pazio na mene i pokušao napraviti ono što je smatrao ispravnim, ali ovo je moj život, moja karijera i mora prihvatiti moje želje", kazao je Wilder. Posebno je bio ljutit na suca Kennya Baylessa.

Image
Foto: Profimedia

Feb 22, 2020 - Las Vegas, Nevada, U.S. - HE entered the arena to the strains of Patsy Cline's Crazy and left it the sanest citizen in Las Vegas. Tyson Fury told everyone what he was going to do to Deontay Wilder. He laid out his tactical plan, his objectives, even the reasoning behind his methods. All of the secrets athletes work so hard to keep hidden, all of the elements of surprise, Fury exposed. And nobody believed him. Why? Well, the clue is in that song, a strange, maudlin entrance for such a warrior. He's crazy. And only a lunatic would tell his opponent his precise intentions. So it was a bluff, the world presumed. (Credit Image: © Kevin Quigley/Daily Mail/SOLO Syndication), Image: 500654278, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Kevin Quigley / Solo / Profimedia

Bijesan na suca

"Rekao mi je da će me diskvalificirati ako ga udarim u potiljak ili nakon zvonca, ali čini se da je to vrijedilo samo za mene jer je Furyju dozvolio te stvari. To mi je najviše od svega zasmetalo", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će se treća borba između ove dvojice boksača održati krajem srpnja u Las Vegasu u MGM Grand Areni, znači na istom mjestu. Tamo ih je gledalo 17 tisuća ljudi. Međutim, Fury bi želio da se ona održi na novom stadionu Raidersa pred 70 tisuća gledatelja.

Ovo, inače, znači, da će Anthony Joshua najmanje do kasne jeseni morati pričekati na potencijalnu borbu za ujedinjenje svih pet pojaseva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo