Ima li Bilić šanse? / Wengerovi 'Topnici' veliki favoriti u susretu s Bešiktašom

Image
Foto: AP

Arsenal večeras na Emiratesu dočekuje Bešiktaš našeg Slavena Bilića u uzvratnom susretu playoffa lige prvaka. Usprkos velikom broju ozljeda koje konstantno prate londonsku momčad, ona se smatra velikim favoritom.

27.8.2014.
18:11
AP
VOYO logo

Prije susreta londonskog Arsenala i Bilićeva Bešiktaša menadžera 'Topnika' pogodio je velik broj ozljeda i izostanaka, koji kao kakva kronična bolest prate društvo s Emiratesa.

Podsjetimo, u susretu s Evertonom ozlijeđen je prvi napadač kluba Olivier Giroud, a prve prognoze su poprilično crne i govore da se Francuz na teren neće vratiti najmanje tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, nešto je lakše ozlijeđen i Theo Walcott, ali opet dovoljno da je sigurno kako ni on večeras neće nastupiti pred domaćom publikomm, dok je 'prokleti' Aaron Ramsey suspendiran. 

Ipak, kladionice veliku prednost daju i većina njih je postavila izglede 4:1 u korist Arsenala za prolazak u grupnu fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktašova klupa sastavljena od hrvatskih stručnjaka ne slaže se s time.

Kod njih nema ozbiljnijih ozljeda, momčad je okupu, no fali možda i ključna figura ekipe; Slaven Bilić zbog nesportskog je ponašanja u prvom susretu zaradio suspenziju od tri utakmice i večeras će sjediti na tribini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovu odsustvu momčad preuzima njegov pomoćnik, Nikola Jurčević, koji je pred susret optimistično najavio:

'U prvoj smo utakmici pokazali da se možemo nositi s njima. Optimisti smo prije uzvrata, sve smo već isplanirali. Znam što trebam raditi ako budemo gubili ili vodili. Dogovorili smo sve o izmjenama'', zaključio je Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo