EUROPSKI NASLOV KAO SUDBINA / Wenger uvjeren da će osvojiti Ligu prvaka

Image

Dvoboj Uniteda i Arsenala u polufinalu LP bit će prvi eurodvoboj momčadi u povijesti. Menadžer "Topnika" uvjeren je u naslov, i to što prije to bolje.

29.4.2009.
10:11
VOYO logo

Menadžer Arsene Wenger otkrio je neke detalje uoči prve utakmice engleskog dvoboja polufinala Lige prvaka između svog Arsenala i Manchester Uniteda koji se igra u srijedu navečer na Old Traffordu.

"Ovo je trenutak koji smo svi čekali. Imamo veliku priliku napisati dio klupske povijesti, i mi znamo i kako to učiniti", započeo je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su stalni sudionici Lige prvaka, Arsenal i United nikad se nisu sučelili u tom natjecanju ili nekom eurokupu, baš kao što "Topnici" nikad nisu osvojili prestižno europsko klupsko natjecanje.

"Optimist sam, vjerujem da ćemo osvojiti Ligu prvaka, što prije to bolje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz Ligu prvaka Wenger je momčad vodio u 11 navrata, a 2006. s Arsenalom je bio u finalu gdje ih je nadjačala Barcelona 2-1. Progovorio je o nekim taktičkim zamislima.

"Zasigurno nećemo igrati ziheraški, "na sigurno". Pravila u Ligi prvaka su takva da ohrabruju goste da se više otvore i napadnu, za razliku od  domaćina koji igra opreznije. Ipak , smatram da će u srijedu navečer obje momčadi igrati otvorenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na vrhuncu sam karijere. Više sam fokusiran na klub, navijače i igrače nego na sebe. Želio bih da osvojimo naslov zbog njih. Svjestan sam koliko im ovo natjecanje znači. Uvijek želim pobijediti, no to nekad jednostavno nije moguće, i to usitinu frustrira. Arsenal nikad nije osvojio europski naslov, želim ga s ovim dečkima!", jasno je poručio Wenger. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo