FRANCUSKI STRATEG PONOVNO VJERUJE U NASLOV / Wenger ishvalio Gallasa

Image

Pobjedom 2-1 nad Chelseajem na Stamford Bridgeu u derbiju 15. kola Premiershipa Arsenal se vratio u utrku za naslov prvaka, a trenera Wengera posebno je hvalio igru Williama Gallasa.

1.12.2008.
11:46
VOYO logo

Nakon utakmice menadžer Arsenala Arsene Wenger je naravno blistao od sreće, a posebno je hvalio igru francuskog braniča Williama Gallasa, kojem je prošli tjedan oduzeo kapetansku vrpcu radi javnog istupa u medijima o sukobima unutar svlačionice.

"William je odigrao fantastičnu utakmicu. Uspješno se izvukao iz kriznog razdoblja. Njegovo zalaganje na terenu bilo je fantastično, kao i u utakmici protiv Dinama iz Kijeva. Pokazao je da je borac", izjavio je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na uvjerljive načine smo pobijedili i Manchester United i Chelsea. Imamo mladu, talentiranu i inteligentnu momčad, ali moramo i dalje ostati skromni nakon ove velike pobjede i koncentrirati se maksimalno na svaku predstojeću. Pobjeda nad Chelseajem nam je vratila vjeru da se možemo ponovo priključiti samom vrhu", dodao je Arsenalovg strateg, čija momčad za vodećim Chelseajem sada zaostaje sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo