Celticsi bolji od Knicksa / Warriorsi i Pistonsi velikim serijama odlučili pobjednika

Dvoboji New York Knicksa i Boston Celticsa uvijek privlače pažnju, a u noćašnjem susretu Celticsi su u gostima svladali Knickse 108-97.

4.2.2015.
12:20
VOYO logo

Iako godinama nisu u vrhu NBA lige, dvoboji New York Knicksa i Boston Celticsa uvijek privlače pažnju, a u noćašnjem susretu Celticsi su u gostima svladali Knickse 108-97.

Boston je konstantno bio u vodstvu, a najveća prednost bila je 16 poena. No, u posljednjoj četvrtini, osam minuta prije kraja, New York je uspio doći na samo četiri koša zaostatka, ali nije imao snage za potpuni preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston su predvodili Avery Bradley sa 26 i Jared Sullinger sa 22 koša, dok je kod Knicksa Carmelo Anthony ubacio 21, a Jose Calderon 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi, koji imaju najbolji omjer na Zapadu, osmi puta uzastopce svladali su Sacramento Kingse, ovaj puta sa uvjerljivih 121-96. Utakmica je prelomljena u prvom poluvremenu kada su Warriorsi napravili seriju 23-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Warriorsa Stephen Curry je upisao 23 poena i 9 asistencija, a Andre Iguodala i Marreese Speights dodali su po 17 koševa. U momčadi Sacramenta najbolji su bili DeMarcus Cousins sa 26 i Rudy Gay sa 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo